Ekim 2012'de anne olacak hamişler buraya....

cdizdarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
6
0
86
İstanbul
Sevgili anneler ben bugün itibari ile 8 hafta 4 günlük hamile bir anne adayıyım. benim gibi anne adaylarını bu konu başlığı altında toplanmaya davet ediyorum. gün gün durumlarımızı paylaşır birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum ne dersiniz...

ben ekime yetişebilirmiyim bilmiyorum 5 haftalık hamileyim dr arıyorum şuan ve çok stresliyim

Merhabalar çok yakınmış hamileliğimiz. Ben de 8 hafta iki günlük hamileyim. İnşaallah çok yakın zamanlarda doğacak bebeklerimiz

merhaba kızlar bende bugun 7+4 haftalık hamileyim forumlardan doktor ve hastane önerilerini arastıryorum çok stresli

bende bugün doktor kontrolüme gittim 8+6 günlük olmuş .. bebeğim büyümüştü kalbi pıt pıt atıyordu resmen :))

Son düzenleme:
bende bugün doktor kontrolüme gittim 8+6 günlük olmuş .. bebeğim büyümüştü kalbi pıt pıt atıyordu resmen :))

Kalp atışını duymak çok tuhaf bir duygu ya. Ben 6 haftalık iken kanamam oldu ve acile gittim. O gece hastanede kaldım ve bana iki kese gördüklerini ikizlerim olacağını söylediler. Düşük tehlikesi ile gidip ikiz olduğunu öğrenince şok oldum. Bikaç gün atamadım üstümden o şoku. Ama kalp atışlarını duymaya gittiğimizde sadece birinin kalbini duyduk ve benim gözlerim dolu dolu tek dileğim diğer bebeğimin de kalbini duymak oldu. Ama duyamadık. Doktor bir hafta sonra gelmemi söyledi. 7. haftada da ikinci bebeğin kalbini duyamadılar. Meğer gelişmemiş o kesenin içinde bebek. Öylesine üzüldüm ki. Demek bir hafta içinde ikisini de kabullenmişim. Çok şükür şimdi bir bebeğim gayet sağlıklı ; diğer kese bebeğimin yanında öyle duracakmış

kızlar ben de 7+5 günlük hamileyim ekim gözüküyo doğum tarihi bakalım nolcak hayırlısı hakkımızda

Ben de 7 haftalık hamileyim vee kalça ağrısı çekiyorum. Ne gıcık bir şey bu ağrı ya çok fenayım

Kızlar Benim biraz kafam karıştı. Bebeğin kaç haftalık olduğuna bakarken sat'a mı bakacağız. Çünkü tüm tahmini doğum tarihleri sat'a göre oluyor. Ben sat'a göre 9 hafta 5 günlük hamileyim ancak dr kontrolüne göre 9 haftalık. Hangisine bakacağım şimdi?:26:

Merhaba kızlar bende ekim annesi olucam nasipse 11 haftanın içindeyim ama hala dr. da karar veremedim. 2 özel hastane ye gittim ilgi göremedim bi o kadar da param gitti ne yapıcam bilmiyorum çok stresli bi durum

merhaba kızlar bende allah nasip ederse ekim ayında dogumum olcak tahmını tarih 17 ekım suan 11 haftalıgım haftayada ıkılı test ıcın dra gıdecegım cok heyecan verıcı bır duygu rabbim isteyen herkese nasip etsinn umarım tüm hamıslerde sorunsuz bır gebelık gecırırler

selam kızlar.bende 15 haftalık hamileyim.kısmet olursa tahmini doğum tarihim ekim 5.Allah hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin.

Selam;

Ben 14+6 (15 .hafta) haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarihi (SAT'a göre) 05/10/2012. Ancak benim karnım çok büyük. Normalde 20.hafta itibari ile karın dışarıdan bakıldığında farkedilirmiş( Sizde durum nedir??

allah nasip ederse bende ekimde anne olacağım. ama hamilelik sandığım kadar kolay değilmiş. ikili testimin değeri yüksek çıktı, bu yüzden içim hiç rahat değil. haftaya amniyosentez yapılacak. dua edinde hakkımda hayırlısı olsun. allahım bebeğimi bana bağişlasın

bildigim kadarıyla bu testler kesin sonuç vermiyormuş yengemle yakın tarihlerde hamilelik geçiren 2 kişide sizin durumunuzdaydı gelişmiş yerlerde testleri tekrar yaptırmışlardı kaygılı bi hamilelik geçirdiler ama Allaha şükür çocuklar dogdugunda saglıklıydı .(Allah yardımıcınız olsun saglıcakla bebişinizi kucagınıza alırsınız inş.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…