bizim diş patladı yani öyle sanıyorum beyaz şişti..şimdi yarık oldu böyle olunca hemen çıkar mı ki
haydi gözünaydın..yakındır gelir 1-2 gün içinde bu arada hemen diş görünmez
su verirken bardakla verki tık tık sesini duyasın annesi...
Arkadaşlar ek gıdaya başlayalı bebeğim kabız
sizin tariflerde kayısılı bir öğün vardı. sabahmıydı hatırlamıyorum? Şimdi okumayada zamanım yok . Lütfen bilen biri varsa yazabilirmi. kayısı ile yapılan mamayı...
hangisi canım bilmiyorum ama..
benim kızım da kabızlık çekti..ben her sabah kayısıyı önceden haşlaıp püre yaptım 1 tatlı kaşığı ekledim kahvaltıya..faydası çok oldu..ara ara z.yağı da ver ama çok verme
aa tık tık eder mi şimdi:) bardakla vereyim o zaman bi bakiim
nınım afiyet olsun Ata ya..
bizim de diş geldi ama tam çıkamadı..ardından soldaki de geldi..peşpeşe çıkacaklar sanırım..
verdiğim linke baktın mı güzel tarifler war..
hayırlı olsun az arayla çıkıyorlar işte beklemeden..
ya bu yemek seçme olayı dişten midir ki önceden yediği şeyleri yemiyor ya
nınım teşekkürler bizde 20sinde gidicez o zaman sorucaktım sende veriyosan rahatlıkla verebilirim bende zaten diğer türlü yiyemiyoki
vaveyla bebeişinin dişi hayırlı olsun canım 2 haftaya belli eder kendini benim oğlumun 1 ay önce patladı alt ortadan ikitane çıktı şimdide üstten çıkıyo yarılmış ama ortadan değil hani şu köpek dişi deikleri varya ortanın yanındakiler ordan patladı hiç görmemiştm normalmi acaba
bide bu arada ben sizi çok özeledim kızlar yaa temizliğe kalkıştım halı filan yıkdam malum bebekle biraz zor oluyo bu işler ama şu mama sandalyesini üretedenden allah razı olsun:)))
arkadaslar bir de size sorayim dedim. benim kizim corbalara tuz atmazsam yemiyor ama gecen gun tuzun bebeklere ne kadar zararli olduguyla ilgili bir konu okudum ve su an ne yapacagimi sasirdim...
uc gundur cok az yiyiyordu tuz atmiyorum diye bugun gene attim ve bir dolu kase yedi...
sizinkiler de tuzsuz yemiyor mu...
napsam acaba...
nolur tuz cok zararli falan diye cevap yazmayin zaten moralim cok bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?