Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlaaaaaaaaaar bebişlerin günlük menülerini yazarmısınız rica etsem.benim oğlum meyva ve yoğurt yemiyor(ara öğün)bende yoğurdu çorbaya katıyorum.2-3gündürde akşamsaat6gibi 120ml mamanın içine 4-5cicibebe,meyva püresi katıp veriyorum.önceden akşamlarıda sebze çorbası veriyordum.bazen mama vermeden yoğurt,meyva püresi,cicibebeyi karıştırıp versem 1öğünü karşılarmıki.tereddüt ediyorum çünkü hiç ara öğünü yok.5saat geçmedende hiçbişey yediremiyorum
ben yoğurdu zorla yediriyorum muhallebi ile:)
sabah: önce emiyor yarım saat sonra 100 ml devam sütüne, 6 bisküvi,labne peyniri yada yumurta,1 tatlı kaşığı pekmez,1 çay kaşığı tereyağı,haftada 3 kez 1 çay kaşığı ceviz içi
öğleye doğru yine emiyor zorla muhallebili yoğurt:)
öğlen çorba
öğleden sonra: meyve suyu(artık böyle veriyorum) yada eline bir bisküvi
emiyor
akşam: etli sebzeli yemek
8 gibi muhallebi
10 da emziriyorum sonra uyuyor
bizim menü böyle canım..meyve suyunu dene istersen susayınca içiyor bizim ki
1 kase yedi..
Yarın yapacağım çorba;
Brokoli
Mısır unu
Havuç
patates
Süt
irmik
Tereyağ
Pirinç4-5 adet barbunya fasulye
ilk incimiz(diş)bugün çıktı.darısı çıkamayanların başına.ohhhhhhhhhhhhh rahatladık vallahi sonunda.
ilk incimiz(diş)bugün çıktı.darısı çıkamayanların başına.ohhhhhhhhhhhhh rahatladık vallahi sonunda.
Maşallah maşallah ne güsel.
peki kaçıncı ayda vermeye başlıyoruz etli yemekleri vermeye merak ediyorum. biz 7 aylık olucaz yakında etli hiç bişey vermedim hep sebze yiyor tavukla başlarız heralde demi
ben menüyü yazacamda izin vermiyo sıpa ama akşama kabak pırasa havuç pirinç karşımı yemek var yanında da yoğurt