Bebek Beslenmesi Ek gidaya erken baslayan anneler yardiimm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ahh ahh bnde kendimi harap ettim aglaya aglaya insan icine cikmaz oldum moralim.hep bozuktu... Ama.yok almiyor almiyor ne kilo aliyor ne boyu uzuyor herseyi yaptim ugrastim biseyi yok saglikli brbek ama ustah yok su anda kendi halina biraktim kendi isterse yediriyorum bakalim.boylr kilo alacak mi bide bunu deneyeyim bakalim

Acaba ne yapıyoruz da bu çocuklar açlık grevine giriyor

Canim..benim oglum hep mamayla beslendi sma benim.bebegimde cok gaz yapmisti aptamilde kabiz..eger bebeginde gaz ve kabizlik problemleri varsa da yemeyi reddeder..

Kizlar bi de aklima gelmisken bide mama veya sutunuzu verdiginiz biberonu degistirin ben ogluma aventin anne gogsu ozellikli biberonuyla veriyordum ve icmek istemiyordu agliyordu kafasini ceviriyordu sonra biberonu degistirdim ve icmeye basladi ama 15 gun sonra yine tekrar etti problemimiz bu sefer neden istemiyor bilmiyorum..

Canim..benim oglum hep mamayla beslendi sma benim.bebegimde cok gaz yapmisti aptamilde kabiz..eger bebeginde gaz ve kabizlik problemleri varsa da yemeyi reddeder..
Cok şukur gaz problemimiz yok... Kabiz oluyordu ama.artik olmuyor bol bol.su iciriyorum o zamn kabiz olmuyor sende bunu bi dene istersen

Anne bnde bebigime emmeyi birakmasin diye oyle veriyordum emmeyi birakinca onu da az emiyorud biberonu degistirdim daha fazla emmeye basladi ama yine az iciyor

Kız senin kız su içtiği için yemek yiyemiyor olmasin
Hahahha yok canim.zannetmiyorum tam.tersine.su verince daha iyi yiyor sanki biz ek gidayi bir bucuk aydir yiyoruz az az simdi biraz cogalttik ama haftaya doktor kontrolumuz var yine ins kilo almistir bizim.kiz kakasini yapmiyordu pek haftada bir veya iki defa yapiyordu birde geceleri saat basi uyaniyordu 5-10 cc mama icip geri uyuyordu...cocuk doktoru degil ama doktor bir arkadasim vardi onunla sohbet edrken bu konu acoldi ve bana su veriyor musun dedi bn pek fazla degil gunde bi iki defa bi kac cay kasogi dedim o da her bebek emiyor bile olsa 4. Aydan itibaren ek suya ihtiyac duyar dedi kabizlik su icmedigi icin oluyordur dedi birde geceleri sadece aciktigi icin degil susadigi icin de uyaniyor olbailir dedi bnde onu dinleyerek binkac hafta once gece saat basi uayndiginda uc defa 10 cc faaln su verdim dorduncu uyanisinda mama verdim mamayi 60 cc icti ve boyle.boyle su anda gece uyanmalarinin.sikligi baya azaldi hemde her gun.kakasini yapmaya basladi kabizligida gecti su bizde cok.ise yaradi bnm.hic bu sekilde gece uyanmalarini azaltacagim.aklima gelmezdi suyun yararini gorduk.yani su anda bebegime saat on gibi falan muhallebi yedirip.uyutuyorum saat on iki bir arasi bn yatarken de 90 cc mama iciriyorum 15 cc falanda su iciriyorum sabbaha dogru bese kadar.uyanmiyor boylece ins zamnla daha uzum.uyur masallah diyim

Maşallah valla beb im günlerdir deliksiz iki saat uykum yok çok Yoruldum artik

Ayyy cook uzuldum canim ya istahsiz bebek cooookk zoor peki bebeginin dogum kilosu boyu simdiki kilosu boyu falan nasıl
Dogum kilosu 3.100 boyuda 50cm di...ilk 2 3 ay cok guzel emiyodu kiloda aliyodu toplu bi bebekti yani..sonra birdan goysumu birakti naptiysam veremedim
Sonra bibornuda reddetmeye basladi ancak gece bir yada iki kere derin uykudayken 60 em fazla 90cc iciyo okadar...suan 6bucuk aylik 7 kilo cok minik duruyo herkez 4 aylik fln saniyo..

Aaa.ayni biz.yaa bizi.anlatmissin ayni seyleri yasadim.seninle bnm.kizim.da su.anda 5.5 aylik 5.5 kg 60 cm boyu da.gorenler iki uc aylik.saniyor acaba sende gelecegomizi gordum sanki acaba biz yedi kilo olacakmiyiz bnm hic umudum yok 6 kilo olsa mutluluktan havalara ucacam valla

Nediyimm ya allah yardimcimiz olsun inaallahh duzelirler kafayi yicem artikk

Cok şukur gaz problemimiz yok... Kabiz oluyordu ama.artik olmuyor bol bol.su iciriyorum o zamn kabiz olmuyor sende bunu bi dene istersen
evet canım bende su veriyorum cok şükür oğlumun da kabızlık sorunu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…