Ek gidaya erken baslamak sorun olur mu

Esila0168

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
12
1
1
30
Arkadaslar bnm kizim 4 aylik olmak uzere ek gida erken mi sizce mama cok zor yiyor cunku napacagimi da bilemiyorum lutfen fikirlerimizi yazar misiniz

Arkadaslar bnm kizim 4 aylik olmak uzere ek gida erken mi sizce mama cok zor yiyor cunku napacagimi da bilemiyorum lutfen fikirlerimizi yazar misiniz
anne sütü ? eğer anne sütü almıyorsa bence kendi yaptığınız yoğurt sağlıklı haşlamalar çorbalar vs daha mantıklı..ben mamalara güvenmiyorum. üç gün kuralına uyarak başlayın ama ek gıdaya

anne sütü ? eğer anne sütü almıyorsa bence kendi yaptığınız yoğurt sağlıklı haşlamalar çorbalar vs daha mantıklı..ben mamalara güvenmiyorum. üç gün kuralına uyarak başlayın ama ek gıdaya
Yogurttan basliyim mi o zaman cnm bide geceleri ne weriyorsun mama wermiyosan cunku bnde pek manadan yana degilim

Mama ile besleniyorsa 4. Ayda yoğurt, 5. Ayda sebze püreleri, 6. Ayda meyve ve sebze çorbalarına başlanabilir.

Benem bebeğim hem annesütü hem mama kullanıyordu. Mama kullandığı için 5. Ay ek gıdaya geçtik 6. Ay mamayı tamamen çıkarttık hayatımzdan.. ev yapımı yoğurt ile başladk
Sonra sebze püreleri, çorbası sonra meyve şeklinde devam ettik..

Benem bebeğim hem annesütü hem mama kullanıyordu. Mama kullandığı için 5. Ay ek gıdaya geçtik 6. Ay mamayı tamamen çıkarttık hayatımzdan.. ev yapımı yoğurt ile başladk
Sonra sebze püreleri, çorbası sonra meyve şeklinde devam ettik..
Bnm de bebegim hem anne sutu hem mama aliyo sutum yeterli olmadigi icin mamaya basladim o yuzden mama pek wermek istemiyorum ama gece ne weririm onuda bilemiyom geceleri cok agliyo

Bnm de bebegim hem anne sutu hem mama aliyo sutum yeterli olmadigi icin mamaya basladim o yuzden mama pek wermek istemiyorum ama gece ne weririm onuda bilemiyom geceleri cok agliyo
Annesütü de alıyorse Gece emzirin.. ben öyle yapıyorum ama 6. Aya kadar mamaya devam ettim. 6. Ayda uyumadan önce muhallebi tarzı şeyler verip gece de emziriyorum.

4 ay dolduktan sonra başlayabilirsiniz benim kızım da mama ile büyüdü doktoru 4 ay sonra başlatmıştı

Back