Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltıda yumurtanın sarısını ve peyniri ezip ver dedi hemşire..öyle yapıcam artık..iki gün evdeyim..annem öğlen yoğurt çorbası içiriyordu...nasıl sabırsız yiyordu yavrum..bir de annem çığlıkla uyandı dedi..susturamamış çok ağlamış oğluşum..bir kaç kez ben de yaşadım..(Allah korusun)sizinkiler de oluyor mu? rüya mı görüyorlar aceba neden oluyor?
bir de damağıyla ses çıkarıyor şu sıralar neden yaptığını anlamıyorum..eşim; ben çocukken damağım kaşındığında böyle yapardım. bana çekmiş diyor..güldüm ona da.. :))
irmik çorbasına soğan ceviz büyüklüğünde falan olcak.gaz yapar mı bilmem ama denemeden bilemeyiz.
yazdığım sebze çorbasına zamanla taze fasülye,kabak,brokoli ve domates de ekleyebilirsiniz.
merhaba
benim bebişim 23 kasımda 6 aylık olacak doktor artık ek gıdalara başlayabiliriz dedi bugün ilk kez 2 kaşık elma püresi ve muhallebi yedi benim bir sorum olacak yoğurt yapan varsa dün denedim mama(formül süt) ile cıvık pis kokulu gibi geldi yoğurt gibi değildi sanki 1 yaşına kadar inek sütü vermeyin mamayla yapın diyen var, süt yoğurtta mayalanıyor değişime uğruyor diyen var,pastorize sütle yapın daha temiz diyen var,eskiden biz açık sütle yemedik mi o daha doğal diyen var kafam çok karıştı sizce hangisi doğru? deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.