Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ben 4. aydan başladım vermeye azar azar. oğluşum şimdiye kadar hiç geri çevirmemişti ama dün tarhana çorbası vereyim dedim bir kaşık aldı ve yemedi. bakalım daha sonra tekrar deneriz(
bu arada biz biraz pimpirikli bir gurup muyuz. herşeyi çok ince eleyip sık dokuyoruz. bir arkadaşımın 5 yaşında bir oğlu ve 8 aylık bir kızı var. oğlunu büyütürken yemesine çok özen gösterdiğini, çorbasını kahvaltısını herşeyini ona özel hazırladığını oğlununsa şimdi doğru düzgün bişey yemediğini çok fazla yemek seçtiğini söyledi. kızına öyle yapmıyormuş. sofraya oturtuyorum ve yiye bileceğini düşündüğüm herşeyden veriyorum azar azar diyor. muhallebisini meyvesini yine ayrı yapıpıyormuş ama yemeklerin tadına da baktırıyormuş anlıyacağınız.
şimdi benim kafamı karıştıran şu; tecrübeleri mi dikkate almalıyım, yoksa teorileri mi?
keşke eski dr'umuz gitmeseydi. onunda bizimkiler kadar bir bebeği vardı ve tavsiyeleri daha gerçekçiydi.
ne yapmalıyım sizce. oooooooooooooooooooooff of
arkadaşlar kahvaltıda ne veriyorsunuz.ben bebe bisküvisi, peynir,yumurta sarısı ve muzu ıhlamurla eziyorum onu veriyorum. başka ne katacağım. ne zamana kadar böyle ezip vereceğim.
Ben kahvaltıda bebe bisküvisi, peynir, zeytin (içi), reçel özellikle ayva reçeline bayılıyo kuzucum reçel koymazsam pekmez arada bi yumurta sarısı bazen devam mamasıda katıyorum bazen katmıyorum.
reçelide mi onlarla karıştırıyorsun? ne kadar katıyorsun mesela?
merhaba
benim bebişim 23 kasımda 6 aylık olacak doktor artık ek gıdalara başlayabiliriz dedi bugün ilk kez 2 kaşık elma püresi ve muhallebi yedi benim bir sorum olacak yoğurt yapan varsa dün denedim mama(formül süt) ile cıvık pis kokulu gibi geldi yoğurt gibi değildi sanki 1 yaşına kadar inek sütü vermeyin mamayla yapın diyen var, süt yoğurtta mayalanıyor değişime uğruyor diyen var,pastorize sütle yapın daha temiz diyen var,eskiden biz açık sütle yemedik mi o daha doğal diyen var kafam çok karıştı sizce hangisi doğru? deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
doğru dedinya sağlıklı yesin derken bide huysuz yapmayalım çoçukları sonra onu yemem bunu yemem gider karısına der benim annem bana bunu yedirirdi benim annem şöyle yapardı gelinler kötü konuşmasın arkamızdan:roflol:ya kızlar ben 4. aydan başladım vermeye azar azar. oğluşum şimdiye kadar hiç geri çevirmemişti ama dün tarhana çorbası vereyim dedim bir kaşık aldı ve yemedi. bakalım daha sonra tekrar deneriz(
bu arada biz biraz pimpirikli bir gurup muyuz. herşeyi çok ince eleyip sık dokuyoruz. bir arkadaşımın 5 yaşında bir oğlu ve 8 aylık bir kızı var. oğlunu büyütürken yemesine çok özen gösterdiğini, çorbasını kahvaltısını herşeyini ona özel hazırladığını oğlununsa şimdi doğru düzgün bişey yemediğini çok fazla yemek seçtiğini söyledi. kızına öyle yapmıyormuş. sofraya oturtuyorum ve yiye bileceğini düşündüğüm herşeyden veriyorum azar azar diyor. muhallebisini meyvesini yine ayrı yapıpıyormuş ama yemeklerin tadına da baktırıyormuş anlıyacağınız.
şimdi benim kafamı karıştıran şu; tecrübeleri mi dikkate almalıyım, yoksa teorileri mi?
keşke eski dr'umuz gitmeseydi. onunda bizimkiler kadar bir bebeği vardı ve tavsiyeleri daha gerçekçiydi.
ne yapmalıyım sizce. oooooooooooooooooooooff of