Bebek Beslenmesi Ek gıdalarda bebeğinde kusma problemi yaşayanlar.......

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yerinesevemem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
42
0
36
Manisa
Slm arkadaşlar.6,5 aylık oğlum ver ve biz 4,5 aylıkken ek gıdalara başladık.yoğurt, elma püresi, sebze çorbası, kaşık maması verdiğimde yiyordu tabi bazen zorda olsa yiyordu. Fakat 2 haftadan beri bazen ağzına pütürlü bişey geldiğinde bazende hepsini yedikten sonra hepsini kusuyor. Ama tek bir besine karşı değil hepsinde oluyor.ben çalışıyorum. K.validem bakıyor.dün öğleden sonra yoğurtla bebe bisküvisi vermiş daha sonra ağzını silerken kusmuş hepsini.daha donra ben 3er saat arayla 150cc aptamil verdim onu kusmadı.neden anlayamadım.varmı benim durumumda olan? Yardımcı olursanız sevinirim...

canım meraba.benimde 6aylık oğlum var.ek gıda 4aylıkken geçmek zorunda kaldık.ilk başlarda biz de sorun yaşamadık.ama 2haftadır muhallebiyi yemek istemiyo.midesini bulandırıp kusturuyo kendini.çorbayla yoğurda karşı öyle değil.onlara da aynı tepkiyi vermesinden korkuyorum.tatlı şeyleri sevmiyo oğlum.yapacak bişey yok canım heralde.unutturmaya çalıştım bi ara vermedim ama olmadı. iştahsız bebek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…