evet şimdi okuyunca bir düzene oturdu kafamda. e biz geçenki akıllıları da böyle şikayet etseydik ya amaann acemiliğimize geldi ahh ahhhh bilsem o edepsizleri şikayet ederdim. bir de geldiler bizim forumda densizlik yaptılar tüh tüh sinir oldum
amma takip edenimiz var yaamutlu oldum
hala niye buraya giriyosunuz diyebilirsiniz ama arkamızdan atıp tutmayı bıraksa arkadaşlar bi problem kalmıcak arkadaşınız yeni forum açmış burda güzel paylaşımlar yapın işte niye hala arkamızdan atıp tutuyosunuz bu lafın tuanasa yok edepsiz falan edebi bile edepli davranır atıp tutmaz söylicek bişeyin varsa gel bizim forumda tartışalım arkadan konuşmadan..
okyanus nasılsın canım?
canım kendi forumunuzda sıkıldıysanız burada da takılabilirsiniz sakıncası yok tamam mı.. sanki eğlence arar gibi bi halin var
sağol canım ıyı degılım dişetim şişmiş çok canım yanıyor sen neler yapıyosun
çok naziksin keşke diğerleride senin kadar nazik olsa sağol arada gelirim
geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm ben de çok çekiyorum 20liklerden.. ameliyat olup birini aldırdım diğerlerini de aldırmam gerek ama gözüm yemiyor.. 1 hafta yüzüm gözüm şiş bi şekilde hiç bişey yiyememiştimseninki neden şişti? çıkacak diye mi?
sizin de nezaken konusunda öğrenmen gereken çok şey var ama öğreneceğiniz yer burası değil... keyfine bak istediğin kadar okuyabilirsin. belki bebeğinle ilgili de bişeyler öğrenirsin.. hatta aklına bişey takılırsa sor çekinme..
sizin de nezaken konusunda öğrenmeniz gereken çok şey var ama öğreneceğiniz yer burası değil... keyfine bak istediğin kadar okuyabilirsin. belki bebeğinle ilgili de bişeyler öğrenirsin.. hatta aklına bişey takılırsa sor çekinme..
canım ya bosver bulasma cevap bıle yazma
günaydın kızlarr neler yapıyosunuz bakalım bende bır dıs agrısı 20lık dısım sısmıs daha cıkaramadım ya sısmış alt dısıme degıyor fena canım yanıyor yarın da ğır mısafırlerım var ısm cok dr gıdemıyorum offfff
biz hammam yapmaya gidiyoruz kızlar. inşallah yani :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?