- 31 Ağustos 2009
- 1.038
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar nslsınız ben bugün buralarda olamıycam kızkardeşim geldi görüşürüz sonra öpüyorum bebişleri ve sizi
mrb kızlar nslsınız ben bugün buralarda olamıycam kızkardeşim geldi görüşürüz sonra öpüyorum bebişleri ve sizi
gelmişsiniz kızlar :) salı günlerini seviyorum hiç işe gitmesem keşke sizinle muhabbet etsek
sabah sana yetişmeye çalıştım ama yetişemedim ben geldim sen çıktın , evet hergün girebilsen güzel olur boşver sen okula gitme bizle takıl
ajanlık yap biz veririz senin maaşını
hoşbulduk canım kızkardeşimle tanıştırıyorum sizi[
hoşgeldin güle güleee biz de sizi öpüyoruz
ay ne güzel keşke benim ablamda gelse oturup şöyle bi sohbet etsem özledim ya
hoşbulduk canım kızkardeşimle tanıştırıyorum sizi
ablan uzakta mı?canım gelir inş.kızkardeşime anlatıyorum sizi
sabah sana yetişmeye çalıştım ama yetişemedim ben geldim sen çıktın , evet hergün girebilsen güzel olur boşver sen okula gitme bizle takıl
o da gelsin burayaa
hoşbulduk canım kızkardeşimle tanıştırıyorum sizi
ablan uzakta mı?canım gelir inş.kızkardeşime anlatıyorum sizi
Rapor mu alsam ki sizinle sohbet etmek için
Biri ajan mı dedi
bizimkilerin hepsi ankarada bir ben böyle göçebeyim canım
doktor bey ben rahatsızım,
neyiniz var?
kızlara bağımlı oldum ,bana bir hafta bir rapor verseniz çok iyi gelecek
naksis sen benim memleketimde yaşıyosun annem babam konyada bende gurbet ellerdeyim
bizimki uyandı kıyametler koparacak gibi duruyor. hava da çok güzel,1 makşna dolsu bebek giysisi attım yıkanmasını bekliyorum. ya illallah ettim her gün üst değşiyoruz hatta her kakada desem daha doğru olacak.primaya şikayet yazısı göndeereceğim artık:95::95:
bizimki uyandı kıyametler koparacak gibi duruyor. hava da çok güzel,1 makşna dolsu bebek giysisi attım yıkanmasını bekliyorum. ya illallah ettim her gün üst değşiyoruz hatta her kakada desem daha doğru olacak.primaya şikayet yazısı göndeereceğim artık:95::95:
evet canım şimdi erzurumdayım ama normalde konya beyşehirde yaşıyorum ,seninle becaiş yapsak mı ne
olabilir konya benim işime yarar ama kayseri sana uyar mı??????????:26::26::26::26:
slm kızlarr herkes iyi galiba bizde iyiyiz dün ilk dönüşümüzü yaptık hemde 2 kere beşikte te sallayamıyorum artık dönmeye çalışıyo