- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 42
ay canım ya senin sıkıntın ona da yansımıştır. ben ne zaman sıkıntılansam bu da benden huzursuz olur. amaann ben senden beterim ayda 1 kadıncağızın bişeyini kırarım bu arada dün eltimler geldiler. eltim de bi tuhaftır sinir etti beni. onun oğlu sehpaın üstünde oyuncaklarla oynuyor salih efe de pür dikkat onu seyrediyor. bende aldım yanına götürdüm ayağını da bastırdım yan yana duruyorlar. sonra oğlu benim bebemi itekledi ben tutuyorum arkasındayım dizlerimin üstünde. neyse çekilmedim yapmaaa dedim annesi ne dese beğenirsiniz... çekilin siz aaa niye çekilecez dedim alışsınlar birbirlerine dedim. salih efe bebekmiş anlamazmış evet doğru anlamaz ama senin oğlun anlıyor dedim. ben çekilirsem her zaman çekilceğimi sanır dedim. çok gıcık oldum insan der ki oğlum yapma o senin kardeşin hadi kardeş deme kuzenin de saçmalığa bakın. bütün gün gürültülerini çektiğim yetmiyormuş gibi
bazı insanlar biraz eksik akıllı oluryor.. senin eltin de bunlara güzel bir örnek anladığım kadarıyla belki oğlunun senin bebeğine bi zarar vereveğinden korkmuştur.. diye bir ümit içindeyim ama nafile sanki
mama konusunda yardımcı olamayacağım çünkü bizimki bu konuda idol 5 kaşık felan yiyor.. ama yeni yeni farkettim eğer yemek sırasında elimle de bişeyler verirsem ağzına omana kaşıkla da daha güzel yiyor bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim? geçen gün sebze yerken arada peynir sokuşturdum ağzına nispeten iyi yedi..
geyik yapmaktan yazacağımı ikidir unutuyorum benimoğlan da kulağını tırmalıyor devamlı.. huysuzluğu yok ama acabadişi mi kaşınıyor diyorum.. özellikle emerken kulağını kızartana kadar oynuyor..
Son düzenleme: