maşallah canım Utku beye,Mehmet Alp emeklemeye uğraşıyor güya uçacakmış gibi o kadar komik ki bacaklar havada kollar havada ,gövdesi yerde
ne cezası canım ya çok şaşırdım, itirazına cevap gelince bildirirsin bize de.
yaa ne guzel dua et bende olayım dogumdan berı olmadım
oh ne güzel darısı en kısa zamanda inşallah benim başıma
ğünaydın kızlar ben geldim sonundaaaaaaaaaaaaaa.nasılsınızz.bu arada harpy nden ceza aldın canım benim.üzüldüm.regl olmanada sevindeim.bak şimdi ğör sen nasıl kilo veriliyormuş.
slm kızlarr,akşama kayınvalideye gidecez,bakalım yine ne dokundurmalar yapacak Utkuyla ilgilioğlum kabız olmuştu dünden beri kaka yapmıyordu,bugün zorlanarak yaptı yavrum,başını tırmaladı canının acısından yaparken şimdi rahatladı uyuyor.
bugün ilk kez emekleme ipuçları verdi,yüzüstü yatıyordu,ters döndü tekrar yüzüstü çevirdi kendini 2-3 kere,bir mutlu oldum ki
bize gelen arkadaşın çocuğu Utkuyu uyutmadı bir türlü,annesi bize gelmeden demiş Utkuyla bol bol oyun oynarsın,çocuk uyutmak istemdi bir türlü,bir ara uyuttum odasının önünde bilerek gürültü yaptı uyansın diye.kadına da çok kızdım içimden sen ne diye diyosun çocuğa seninle oynar falan diye,o daha bebek bol bol uyur gibilerinden bişeyler desene
gözün aydın canım
bu ay oğluma kaynanam bakacak ben bir ay sinir küpü olarak gezecegim demektir bu yogaya falan mı başlasam?
bu ay oğluma kaynanam bakacak ben bir ay sinir küpü olarak gezecegim demektir bu yogaya falan mı başlasam?
bugün neden kimse yok burda:84::84:
neden beni görmezden geliyorsunuz? yoksa beni beğenmiyor musunuz?
kimse yok,gidiyorum ben de
ben burdayımmmmm
günaydın kızlar moralim bozuk bugün oğluşum gece hastalandı burnu sürekli tıkandı yawrum ağzından nefes almayı beceremediğinden sürekli ağladı dün gezmeye çıkmıştık o kadarda dikkat ettim ama becerememişim demekki çok ta uykusuzum geçmişi okuyamadım hafta başı iş desen başımdan aşgın umarım herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?