- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 42
merhaba kızlar.. istanbula bahar geldi bizde oğlum ve arkadaşımla, kocamı evde bırakıp parka gittik hava aldık çay içtik oturduk biraz. çok güzel oldu.. eve geldik saat 4de meyve denedim ağzını bile açmadı.. 5 meyveli kaşık mamasını görünce daldı kaseye resmen. yine çok yemedi ama hiç yoktan iyidir.
aynı şeyi bizimki de yapıyor. çok iyi bir egzersizmiş o hareket.. bütün arka kasları çalıştırıyormuş. tabi o haeketin tersini yapsa belki emeklerdi ama neyse
tamam canım hala bir yazı gelmedi belki de sallamadılar beni korktum yani, birde tekrar etmesi halinde üyeliğiniz iptal edilir yazıyor. ben bilmeden ilk cezayı aldım 2. cezayı da bilmeden alırsam ne olacak bilmiyorum..
inşallah kızlar tez vakitte olursunuz umarım
hoşgeldin canım.. inşallah dediğin gibi olur da kilo verebilirim..
maşallah canım Utku beye,Mehmet Alp emeklemeye uğraşıyor güya uçacakmış gibi o kadar komik ki bacaklar havada kollar havada ,gövdesi yerde
aynı şeyi bizimki de yapıyor. çok iyi bir egzersizmiş o hareket.. bütün arka kasları çalıştırıyormuş. tabi o haeketin tersini yapsa belki emeklerdi ama neyse
ne cezası canım ya çok şaşırdım , itirazına cevap gelince bildirirsin bize de.
tamam canım hala bir yazı gelmedi belki de sallamadılar beni korktum yani, birde tekrar etmesi halinde üyeliğiniz iptal edilir yazıyor. ben bilmeden ilk cezayı aldım 2. cezayı da bilmeden alırsam ne olacak bilmiyorum..
yaa ne guzel dua et bende olayım dogumdan berı olmadım
oh ne güzel darısı en kısa zamanda inşallah benim başıma
inşallah kızlar tez vakitte olursunuz umarım
ğünaydın kızlar ben geldim sonundaaaaaaaaaaaaaa.nasılsınızz.bu arada harpy nden ceza aldın canım benim.üzüldüm.regl olmanada sevindeim.bak şimdi ğör sen nasıl kilo veriliyormuş.
hoşgeldin canım.. inşallah dediğin gibi olur da kilo verebilirim..