benim bebeğim 6 aylık 1 aydır sebze ve meyve veriyorum. 1 hafta önce de sabah kahvaltı akşam muhallebi ekledim.. ama 8 aylık bir bebeğe ne verilir bilemiyorum.. sanırım parmak gıdalara başlayabiliyorsun 8. ayda..[/QUOTE
muhallebiyi nası yapıyosun pirinçunuylamı ?
ayrıca ben kalabalık misafirim geldiğinde güveçte et yapıyorum aklında bulunsun dedim
bakıyorumda bizim ajan da gelmiş
kızlar benım bebegım bes bucuk aylık aptamıl kullanıyoruz gunde bı defa mamamız bıttı sımdı ben aptamıl ıkı alsam olurmu sızce cunku aptamıl bır versem ıkı haftada bıtıremez ya bıtırene kadar kullancam yada sımdıden 2 ye baslıcam ne yapsam
muhallebiyi nası yapıyosun pirinçunuylamı ?
ayrıca ben kalabalık misafirim geldiğinde güveçte et yapıyorum aklında bulunsun dedim
tebrik ederim valla kimseyi almayacaksınız gruba dısardan:) grubuna sadık arkadaslarım canlarım benim:) valla siz öyle ısrarla sorunca acaba casus muyum dedim? ben kopya bile çekemezdim okulda yalan da söyleyemem gülesim gelir ne casusluğu :)))))))))))))))
tebrik ederim valla kimseyi almayacaksınız gruba dısardan:) grubuna sadık arkadaslarım canlarım benim:) valla siz öyle ısrarla sorunca acaba casus muyum dedim? ben kopya bile çekemezdim okulda yalan da söyleyemem gülesim gelir ne casusluğu :)))))))))))))))
ajan kendini ele vermiş
yaa hafta sonu misafirim var yarın temizlik var, bugünden tuzlu çubukları yapayım dedim mutfaktan çıkamaddım daha toparlayacağım ama siz bağımlılık yaptınız. eşime anlatıyorum bazen kızlar şöyle yapıyormuş kızlar böyle diyeeoda kıskandı mıdır nedir amaann kızlar kızlar dedi en sonundaa
ajan kendini ele vermiş
yaa hafta sonu misafirim var yarın temizlik var, bugünden tuzlu çubukları yapayım dedim mutfaktan çıkamaddım daha toparlayacağım ama siz bağımlılık yaptınız. eşime anlatıyorum bazen kızlar şöyle yapıyormuş kızlar böyle diyeeoda kıskandı mıdır nedir amaann kızlar kızlar dedi en sonundaa
ay çok güldürdün beni hala gülüyorum inan,eşimde garip garip bakıyor kafayımı yedi ne diyor sanırım
oğlum kucagımda uyurken gördüm iletilerinizi uyanıverdi başladı ağlamaya cevap yazamadım tabi herkes yeni gelen ajan mı diyor amanin dedim valla sekerdelisi gitti elden
oğlum aynı bu smile gibi oldu hastalıktan yavrum yazık
hoşgeldin canım.. bizimki de sizin hikayelerinizi dinlerken uyuya kalıyorbugün sultanınne kadar rahat bişekilde bebişini büyüttüğünü anlattım sen de öyle yap dedi.
eşim de sinir olmaya başladı birgün kesin bozacak bu laptopu ,her akşam suratı bir aslıyor ben makinanın başına geçince görmelisiniz,hayır birşey değil boşanma sebebim olacak burası ,Allah korusun
akşam canım yatmadan önce oğlum bugün hiç bişey yemedi sayılır çok üzülüyorum onaarkadaşlar bişi sorcam; bu aptamilin sütlü 5 meyveli ya da sütlü armut portakalı felan var ya. onları hangi öğünde veriyorlar? benim oğlan meyve yemiyor ya acaba ona meyve öğünlerinde bunlardan versem nasıl olur?
eşim de sinir olmaya başladı birgün kesin bozacak bu laptopu ,her akşam suratı bir aslıyor ben makinanın başına geçince görmelisiniz,hayır birşey değil boşanma sebebim olacak burası ,Allah korusun
arkadaşlar bişi sorcam; bu aptamilin sütlü 5 meyveli ya da sütlü armut portakalı felan var ya. onları hangi öğünde veriyorlar? benim oğlan meyve yemiyor ya acaba ona meyve öğünlerinde bunlardan versem nasıl olur?
ayy alemsınız kızlarrrallah korusun canım çok kızdırma kocanı yazık, benim gibi yarım kilo yoğurt yedir akşam yemeğinde uyuyakalsın
allah korusun canım çok kızdırma kocanı yazık, benim gibi yarım kilo yoğurt yedir akşam yemeğinde uyuyakalsın
iyi fikir yarın denemeli bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?