Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar ben mamanın her çesşidini denedim bizim oğlan yemiyor.ama çorbaları yada bziim yediğimiz yemekleri yiyor.ne yapacam ben akıl verin yaaaaaaaa
bence de ama işte insan zorda kalınca mecbur veriyor amaann yapabildiğimizi elimizde yapalım olmadığı zaman onlardan verelim gene. ben sırf mamayla büyümümşüm hani bişeyciimde yok çok şükürr dikkati elden bırakmayalım ama çok da üzmeyelim kendimizi
benım kutudakınde yazıyor saya lesitini...bak istersen..milupanın ürünlerinde gluten yok glutensiz diye yazıyo
bence deama çalışan anneyım çok zor benım ıcın ...en iyisi hazır bişey vermemek aslında
kızlar bebişleri gıdıklıyormusunuz ben gıdıklıyorum kahkaha atıyo benim kız az öncede gıdıkladım sanki bi dügmesi varmış ona basıyormuş gibi kahkaha ve çıglık arasında bi ses çıkartıyo
macide çok tatlı bir bebeğin var allah bağışlasın ben onu yerim yaaaaaa maşallah allah nazarlardan korusun onu.
kızlar maşalllaaahhhsohbetler akmışş gitmişşşş ben de oğluma elma püresi yedirmeeye çalışıyordum ama kaşığı görünce ağzını açan bebek 2 gündür kaşığa ağzını kitliyor ne yapacağım ya zorla tıkıştırıp yutmasını bekliyorum son kaşıkta püskürtmeyi öğrendi belki 1 çorbakaşığı elma püresi yememiştir ne olacak şimdiiii?????
kızlar face de herkezin adı yazıyor ben sizi nickilerden tanıyorum orda nasıl bilecem sizi.macide happy şekerdelisi tuanas adınız ney sizin yaaaaaa:2::2:
bebeğinize hangi marka mamayı veriyorsunuz kızlar
aptamil veriyorum ama ..gecende burda okudugum bır yazı cook huzursuz ettı benı..turkıyedekı mamaların hepsınde soya gliteni dıye bır madde var gdo nun alahı yapılıyormus o maddede ve bıskuvı bebe ekmegı kasık maması hepsınde gluten var..yanı her urunde ama aptamıl daha guvenılır gelıyo ..haberlerde bu haber verılırken de hero babaynın yanı ulkerın adı gecıyormus ambalajdan anlamıslar..onu zaten almıyordum ama alan varsa da almasın kızlar..
maşallah benimki günde 2 kere sütlü pirinçliyi yiyor çok da seviyor
2 dkoğlanla ilgilendim ammayazışmışsınız kızlar maşallah maşallah
canım ben de geçtim aynı yerden bizimki de meyveyi yemek istemiyordu.. öncelikle ona uzatınca sen ağzını aç, ve azıcık tadını alınca biraz bekle 10 sn kadar. eğer ona ramen yemiyorsa 10 dk sonra tekrar dene.. aç olsun karnı ama ağlayacak kadar olmasın... atlatacaksın canım hiç ümitsizliğe kapılma.. bu arada dikkat et kaşığı fazla ağzına sokarsan kaşıktan da tiksinebilir.
benim adım sibel canım. ama facede yokum henüz. bu arada nickim de harpy
ben genelde hipp kullanıyorum ama milupanın kavanozda daha çok çeşidi var. ondan da alıyorum. kaşık mamasını hipp kullanıyorum çünkü şekersiz. ama kahvaltıya kattığım devam sütü aptamil çünkü hippin tadı berbat.. ben bile katlanamıyorum kokusuna :120:
yaa zaten başımıza ne gelirse bu ülkerden geliyor.. ben mamasını almıyorum ama eşim komili şampuan almış üzerinde göz yakmaz yazıyor ama geçen banyo sırasında gözüne biraz köpük gitti acayip yandı gözü kıpkırmızı oldu şişti felan allahtan sonra geçti.. ama elimiz ayağımız dolaştı eşimle..
canım kaşık maması mı bu? hiç gaz sorununuz oluyor mu? bir de nasıl bir programın var ek gıdada? bişey daha soracaktım ama unuttum :44:
seninkide benimki gibi ağır abi ozaman bebek mamalarıyla işim olmaz bana yemek ver diyo benimki (yani demek istiyo)
ya evet ağırabler ama ne bileyim ya beni annem çok zor koşullarda büyütmüş mama falan alamamış.bende ben yemedim oğlum yesin istiyorum ama oda yemiyor.çok üzülüyorum bebk ğibi beslensin istiyorum
2 dkoğlanla ilgilendim ammayazışmışsınız kızlar maşallah maşallah
canım ben de geçtim aynı yerden bizimki de meyveyi yemek istemiyordu.. öncelikle ona uzatınca sen ağzını aç, ve azıcık tadını alınca biraz bekle 10 sn kadar. eğer ona ramen yemiyorsa 10 dk sonra tekrar dene.. aç olsun karnı ama ağlayacak kadar olmasın... atlatacaksın canım hiç ümitsizliğe kapılma.. bu arada dikkat et kaşığı fazla ağzına sokarsan kaşıktan da tiksinebilir.
benim adım sibel canım. ama facede yokum henüz. bu arada nickim de harpy
ben genelde hipp kullanıyorum ama milupanın kavanozda daha çok çeşidi var. ondan da alıyorum. kaşık mamasını hipp kullanıyorum çünkü şekersiz. ama kahvaltıya kattığım devam sütü aptamil çünkü hippin tadı berbat.. ben bile katlanamıyorum kokusuna :120:
yaa zaten başımıza ne gelirse bu ülkerden geliyor.. ben mamasını almıyorum ama eşim komili şampuan almış üzerinde göz yakmaz yazıyor ama geçen banyo sırasında gözüne biraz köpük gitti acayip yandı gözü kıpkırmızı oldu şişti felan allahtan sonra geçti.. ama elimiz ayağımız dolaştı eşimle..
canım kaşık maması mı bu? hiç gaz sorununuz oluyor mu? bir de nasıl bir programın var ek gıdada? bişey daha soracaktım ama unuttum :44:
annelik akademisi kitabım geldi inceleyemedim daha
gluten olayını araştırmıştım ben biraz.tahıl grubundan elde edilen proteinmiş.ne sakıncası varki. bende yerli diye hep ülker alıyorum pirinç unu kaşık maması kavanoz mamalarını kullandım valla.nolcek şimdi
bana milupanın sütlü pirinçlisi numune gelmişti üstünde glutensiz yazıyo ama benim oğlum sevmedi
Altıncı aydan önce verilen ek besinlerin az posa bırakan, glütensiz(buğday unsuz) ve püre kıvamında besinler olmasına dikkat edilmelidir. Glüten buğday, yulaf, çavdar ve arpada bulunur, bu tahıllardan hazırlanan unlar, bebek mamalarında kullanılmamalıdır. Nişastanın bir karbonhidrat kaynağı olmak dışında besleyici değeri olmadığı için bebek beslenmesinde yeri yoktur.
ayy kızlar çok mutluyum.Oğlu azıcık kilo almış galiba.Evdeki teraziyle tartıyordum onu hep.9,7 9,8 geliyordu koltuğuyla beraber.Şimdi 10 geliyor.çok şaşırdım.200gr kadar kilo almış galiba.Yarın aşıya gidince çıkar ortaya acayip mutlu oldum
harpy kahvaltıya kattığın devam sütü aptamilin hangisi fotoyla gösterebilirmisin bende kahvaltı yaptırmak istiyorum