- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
benimki uyanma kararı almış
benimkide uyandı ilgi istiyor çıkarım birazdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki uyanma kararı almış
kızlar bebişler uyuyormu.uyku düzenleri nasıl.benimkinin sağı solu belli olmuyor.bazen gündüz uyumuyor.bazende çok güzel uyuyor............
ben de alayım bu bebek ekmeğinedn
gece sabaha kadar nerdeyse her saat başı uyanıyoruz gündüzleride en uzun uykusu 1 saat
canlarım ben çıkıyorum oğlum beni istiyor :79::79::79:
canım yaa az önce içindekilere baktım.. içim karardı içinde yok yok; gluten, şeker, tuz, soya lesitini, boşverin siz ne yapıyorsanız devam edin. ben de biraz alışınca hippe döneceğim.. çok moralim bozuldu
görüşürüz canım sercanı kokla yerimee
canım yaa az önce içindekilere baktım.. içim karardı içinde yok yok; gluten, şeker, tuz, soya lesitini, boşverin siz ne yapıyorsanız devam edin. ben de biraz alışınca hippe döneceğim.. çok moralim bozuldu
canlarım ben çıkıyorum oğlum beni istiyor :79::79::79:
kızlar bebeklerimiz genel olarak hep erkek sanırım.............
ayyyy çok güldüm harpy Allah iyiliğini versiinnnn
canım yaa az önce içindekilere baktım.. Içim karardı Içinde yok yok; gluten, şeker, tuz, soya lesitini, boşverin siz ne yapıyorsanız devam edin. Ben de biraz alışınca hippe döneceğim.. çok moralim bozuldu
aramızda birkaç fıstık var ama geneli erkek bizimkilere yaşıt kız çok az galiba bu sene bebek odasına kapı süsü arıyordum hiç mavi kalmamış hep pembeler vardı bizim oğlanlar büyüyünce evde kalacaklar
niye güldün yaw :44: ben ağlıyorum sen gülüyorsun
ben de öle dünden beri hep bakıyorum ama canım hepsinde var..mesela labne verin diyolar peynır pınarın kucuk labnelerınden alıyorum..bu meret krem peynırlerded e varmıs..o zaman ac kalıcak bebek..ben de en aza ındırebıldıgım kadar ındırdım en azından yoğurdunu asla hazır sut veya mama ıle yapmıyorum..calıştıgım koyden ınek sutu alıp kendım mayalıyorum..bıskuvı vermıyorum bebege..ekmegını verıyorum o da kahvaltıda ama ondada varmıs..ne yıcek bu cocuklar..
gözümün önüne kendi halim geldi Yeyip içtikten sonra paketin ambalajına bakar o yediklerimi boğazıma durdurturum da ondan, Sadece ben yaparım sanıyordum böyle şeyleri :18: