- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
evet canım sebep oluyor,diş çıkarmasına yürümesine konuşmasına vs.ne kadar erken doğduysa o kadar geriden takip ediyor yaşıtlarını,mesela benim oğlum 33 haftalık doğdu,boyu kısa gidiyor şimdilik.doktor 1 yaşında normal çocuklarla aynı boya ulaşır dedi.
benimkide 68 cm en son 9 kiloydu bu ölçüler ocak ayına ait martta aşımız var o zaman bir daha kontrol ettireceğim
oğlumun da bu ay boyu hiç uzamamış,63cm.geçen ay da 63cm.di.kot pantolon giydirmek istiyorum hep uzun geliyor.geçen gün zar zor buldum bir tane.onun da ayaklarını içe katlıyorum
maşallah bebişlerinize biz daha 7yi göremedik bile
maşallah bebişlerinize biz daha 7yi göremedik bile
kot pantolonla çok tatlı oluyolar ya ben giydiriyorum çok sevimli küçük adamım benim
ben salopetleri çok beğeniyorum ama kafama göre bulamadım bir tane :)
kot pantolonla çok tatlı oluyolar ya ben giydiriyorum çok sevimli küçük adamım benim
evet çok yakışıyor kot pantolon teyzemiz bize almıştı ince kot takımı dün onu giydirdim oluyor mu diye büyük adam gibi oldu ama çok yakıştı
canım herkez kendine ğöre doğru bildiğini pişiriyor.ben mesala önce mercimek tarhana çorbalarını tattırmıştım çok haşuna ğitti hala çorbaları çok seviyor.mama yemiyor.merhaba..bende 2. bebegımı dogurdum..normal dogulmla oldu ıkı oglum da...
allah hayırlısını nasıp etsın..yuksek tansıyon yuzunden kardesımde sezeryan oldu son anda..bebegı 2,5 aylık oldu sımdı....
benım oglum 2 aylık..ama anne sütü ıle kakasını yapamıyor..doktor katı gıdalara gecınce kendı kakasını yapabılecek dıyor..
ama bende dusunuyorum acaba hangı gıdalar posalı ve ne bpişirmelıyım ılk olarak..
çunku posalı gıdalara 4,5 aylık baslayabılecegım soylendı..ılk olarak gunde 1 ogun versem kakasını yapabılse bana yeter 6.aya kadar..
canım bebim oğumda ek besine geçene kadar 1 hafta hatta bir keresinde 11 ğün kakasını yapmadı ama huzursuzda değildi.uykusu falan iyiydi.yanlız gazı çok kötü kokuyordu.doktora götürdük anne sütü yarıyor ondan ypmıyor.dedi.ek besine geçer geçmez düzene bindi. şimdi herğün bir kere kakasını yapıyor.panik yapmayın.çünkü ben çok korkmuştum.bişey olmuyormuş.
kızlar sızce 4,5 aylık oldugunda ne pişirebılırım bebegıme..hem mınık mıdesıne ağır gelmesın hemde posalı olsun...yardımcı olursanız çok sevınecegım..şimdıden tesekkur ederımm...
yok tatlım biz seni biliyoruz sana alınırmıyız.ama ne biliyim ben çok istemiştim normal doğum yapmak.sezeryanle olunca hayal kırıklığına uğradım.belkide mormal doğum yapanları kıskanıyorum?????????kızlar ben sezeryanla doğuranlar kötü demedim yanlış anlamayın.. o an konuştuğun herkes normal doğum yapmış, çok etkilendim.. beni bazı arkadaşlarım sezeryan yapmam için ikna etmeye çalışmışlardı. eminim siz şartlar uydun olsa normal doğum yapmayı tercih ederdiniz..
harpy oğlun yuvarlanmayı nasıl öğrendi,yani sen yardım ettin mi öncesinde neler yaptın?ben de çok istiyorum oğlumun yuvarlanmasını emeklemesiniama ben yere hiç yastıksız koymuyorum göğsünün altına mutlaka yastık koyuyorum yere koyunca.
bizde ali babanın çiftliğini seviyoruz
çok tatlılar ya hepsini biraraya getirebilsek keşke bebişlerin ne yaparlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?