Bebek Beslenmesi Ek gıda tartışması

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yalama olsun tükürme olsun oraya buraya işeme olsun aklınıza ne gelirse pislik ve iğrençlik olarak, çeşit çeşit hepsi mevcut.
Tam paket şeklinde bana bahşedildiler😂😂

Benimki de başladı yalamaya. :KK45: Bulduğu her yeri yalıyor bisiklet insan farketmiyor. Geçen gün oturuyorum elimde bir ıslaklık baktım elimi yapıyor :KK70: :KK70:
Sizinkiler erkek çocuğuydu değil mi? Kızlar sorup yalıyor da :KK70:

Kızlar bir arkadaşımla bu konu üzerine bir tartışma yaşadık bir bayan bebeğine 4 aylıkken doktor tavsiyesi ile muz sebze suyu vereceğini söylemiş arkadasım da yalan konuştuğunu doktor demez öyle bi şey şeklinde yorum yaptı bende belki doktor önermiştir dedim bi yakınım da öyleydi sanki dedim, ama ısrarla hayır 6. Aydan sonra verilmesi gerek yalan konuşuyor ben 5. Ayda verdim doktor doktor gezdim gibi konuşmaya devam etti. Ben de emin olmak adına yakınıma sordum kendisi altıncı ayda vermiş ama doktor dördüncü beşinci ayda da yavaş yavaş verebilirsin demiş yani sonuç aynı bana inanmayıp gidip onamı sordun diyor sen doğru söylüyor olabilirsin ben de emin olmak adına sordum illa doğurup doktor doktor gezmeye gerek yok bilmek için şimdi yazmıyorum oda yazmıyor her gün konuşuyoruz çünkü sinirliyim anneyim diye her... bilen insanlardan nefret ediyorum
Su herşeyi bilmişler de beni bitirdi. Bu dünyada her çeşit doktor var canım. Evet çogunlugu 6 ay anne sütü diye üstüne çok dururlar. Benim en yakınimin çocuğuna doktor 4.5 aylıkken hepsinden tattir sebze çorbası yoğurt vs bunları az da olsa ver demiş. Şahsen benim annemde herşeyi verme taraftariydi. Biz eşimle kizdiktan sonra vermedi. Çünkü yeğenimede verdiler yüzü hep alerji yaptı 1.5 yaşında zor geçti yüzü pütür pütürdu. Ben 5 aylıkken sadece az bı yoğurt az bı sebze çorbası tattirmistim istemiyordu ve 1 yaşına kadar da yediremedik doğru düzgün birşey. Sonradan acildi

Back