- 30 Aralık 2009
- 4.085
- 15.221
-
- Konu Sahibi fatmagulbir
Kekin kotu oldugunu yiyen kisiler soyledi ben hic tadina bakmadim kisiyide tanimiyorum. Neden yorucu olsun dusunce seklim kotu is yaptiklari halde bi yerlere gelen insanlar hep var hayatta bu kek icin olmaz baska sey icin olur insan bazen cabaladigi halde digerleri kolaylikla birseye sahip olurken kendisi sahip olamaz. Bu yorumumda sizin tersleyeceginiz hic birsey yok. Kendi isinize bakin.Keki çok kötü değildir sizinki de onunki kadar güzeldir belki? Yormuyor mu bu düşünce şekli?
Terslemedim. Kendinizi ifade etmeyi bilmiyorsanız böyle anlamamız doğal.Kekin kotu oldugunu yiyen kisiler soyledi ben hic tadina bakmadim kisiyide tanimiyorum. Neden yorucu olsun dusunce seklim kotu is yaptiklari halde bi yerlere gelen insanlar hep var hayatta bu kek icin olmaz baska sey icin olur insan bazen cabaladigi halde digerleri kolaylikla birseye sahip olurken kendisi sahip olamaz. Bu yorumumda sizin tersleyeceginiz hic birsey yok. Kendi isinize bakin.
Evet o da ben de hiç anlamıyoruz maalesef ama ben hesap açıp deneyeceğimAnlaşılan eşin hiç anlamıyor, halbuki küçük de olsa denediğinde aynı zamanda öğrenmiş olacaksın.
Abone sayım 6bin küsür, 90 videom falan vardır sanırım. Ancak bir videom tuttu baya o izleniyor sürekli, onun etkisi var sanırım. Video atarsam haftada bir bin liraya kadar çıkıyor gelir şu anOrtalama kaç video ile 500 TL kazanıyorsunuz . Abone sayınız kaç
Mesela ben alıyorum çünkü yapamıyorumGecen gün ev yemekleri yapan birinin fiyat listesini gondediler
Düz kek dümdüz kalıp kek 100 lira ki biz onu 15 dkda çırpıp geçiyoruz ama demek ki alan var
Kek çok zor bir şey değil ki. Benim mutfakla pek alakam yoktur. Ben bile yapabiliyorum.Mesela ben alıyorum çünkü yapamıyorum
Ben keki tutturamadigim çok oldu.Kek çok zor bir şey değil ki. Benim mutfakla pek alakam yoktur. Ben bile yapabiliyorum.
Mantı, yaprak sarması ve su böreği meşakatli. Onları hazır alıyoruz.
Mesela ben alıyorum çünkü yapamıyorum
Siz anlayissizsaniz da oyle anlamaniz dogal ben kendimi gayet ifade edebiliyorum. Size iyi forumlar beni etiketleyip tekrar birsey yazmayin beni dusunce tarzim degil ama sizin gibiler yoruyor.Terslemedim. Kendinizi ifade etmeyi bilmiyorsanız böyle anlamamız doğal.
Islak kek
Ben disardan bir sey almaya karşı değilim de dümdüz kek almak garip geldi 15 dkda yapılıyor ya siz de almayınonun yerine yapımı daha zor bir şey alın
Ne bileyim acıdım bu paraya ben
Testi geçtikten sonra borsa hesabın açılır ve istediğin hisseyi alıp satmaya başlayabilirsin.Evet o da ben de hiç anlamıyoruz maalesef ama ben hesap açıp deneyeceğim
Hatta hesap açayım dedim ama internet bankaciligina yönlendirip bir sey testi istedi kaldi
Bugun açayım da yeni yıla öyle gireyim bariTesti geçtikten sonra borsa hesabın açılır ve istediğin hisseyi alıp satmaya başlayabilirsin.
Borsa hesabı açar da bugün hisse almaya başlarsan haftaya kazancın olur, yeni yılda herşey zamlanacağı için tüm hisseler direkt yükselecektir ve seçime kadar daha da yükseleceği beklentisi var.Bugun açayım da yeni yıla öyle gireyim bari
Aa öyle mi hemen yapayım o zamanBorsa hesabı açar da bugün hisse almaya başlarsan haftaya kazancın olur, yeni yılda herşey zamlanacağı için tüm hisseler direkt yükselecektir ve seçime kadar daha da yükseleceği beklentisi var.
Sen borsa hesabını aç ben sana öğrenene kadar yardımcı olurumAa öyle mi hemen yapayım o zaman
Gerçi hangi hisseyi almalıyım onu da bilmiyorum ama