symt benim kızım da 5.5 aylık kilosu 6800 g doktora götürdm gayet iyi olduğunu söyledi normalde 7000 g olmalıymş ama doğduğunda bebişim 2300 g idi.o nedenle kilo alımı gayet iyi merak etme.ayrıca ben de senin gibi meyve suyu püresi yoğurt muhallebi veriyorum bir de suyla hazırlanan aptamilin armutlu portakallı kaşık mamasından veriyorum şimdilik biraz sulu biberonla veriyorum yavaş yavaş muhallebi şeklinde verecğm.sebze çorbası denedm hiç yemedi bakalım napçz.eylüln söylediği gibi arının muzlusu falan var benim kız ona bayılıyor bir dene istersen kolay gelsn...
Acaba devam mamasını koymadanda muhallebı verilirmi?Bana acele cevap yazın lütfen...!!!
Bebegim daha dört aylık ve sütüm bebisime yetmiyo ne yapabilirim???
canım anne sütü yoksa devam sütü almak durumunda bebeğin ,neden kustuğu hakkında bir bilgiye sahipmisin,dr a gittinmi ,tetkik yapıldımı ? eğer bir sorun yoksa ve almıyorsa ve sende muhallebi yapmak istiyorsan pirinç unu ve su ile bir muhallebi hazırlayıp ,doyurucu olması açısından iki -üç tane cicibebeyi ezip içine katabilirsin ..bebelac veya hero baby nin ,yada milupanın 4. aydan itibaren olan kaşık mamaları var su ile hazırlanan ,onları deneyebilirsin ..
kızlar bizde 4.ayımızı geceli 1 hafta oldu..ek gıdaya gectik..meyve suyu, yogurt ve muhallebiden ilk başlarda ne miktarda verilmeli? ve kaç gun sonra artırılmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?