N
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok güzel bi tarif vericem bebeğim severek yiyor tavsiye ederim kızlar işte tarif: bi cezvenin içine hazır paket sütünden karırınca koyun içine şekerini atıp ısıtın. kaynamaya başlamadan az önce de 1 tatlı kaşığı irmiği ilave edin çok az kaynatıp ocağı kapatın. mamamız hazır. bunu 5 yıldızlı bi otelin ahçısından öğrendik.
Slm arkadaşlar.Benim bebişim de 6.ayında.Şimdiye kadar sütüm yetti ama 2 gündür yetmiyor sabahları uyanıyor uyumuyor.Sütümü sağıp bırakıyorum öğleye kadar 150 cc,ama doymuyor.Ek gıdaya başladım doktora sormadan.Ne vermeliyim bilmiyorum.Pirinç unundan mama yapıyorum bir de meyve püresi veriyorum.Şeftali elma...Acaba doğru mu yapıyorum emmezse diye çok korkuyorm ek gıda verince.Çorba vermelimiyim ne kadar vereyim bir de ne çorbası yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
canım öncelikle pirinç unu ve çorbalarla değilde ,şu bebelac veya hero baby nin 4. aydan itibaren olan kaşık mamalarından kullanabilirsin ,ayrıca sütün yetmiyorsa devam sütü de kullanabilrisin ,bebekler önce tatlı mamalara alışmadan tuzlu şeyleri yemezler ,öncelikle 1 ay kadar bunlarla devam et ,sonra çorbalara geç ,damak tadı oturmaya başlayınca yiyecektir..
Merhaba Arkadaşlar,
Çok güzel tarifler ama her bebek böyle karışık şeyler yemiyor. Mesela benim kızım bırakın karıştırmayı yemeğin yanında yoğurtu bile yemiyor. yemek yediriyrm aradan epey zaman geçincede yoğurdunu yediriyrmki öle karışık kahvaltıları asla yemiyorz.Bizim kahvaltımız mesela şöyle oluyor:
1 salatalık cam rendede rendeliyorum,
1 domates suyunu sıkıyorum,
Ya krem(Yörsanı beğendi) peynir ya da üçgen peynir
baharatsız sucuklardan ben özel yaptırıyrm 4 dilim kesiyorum biraz z.yağı birazda su koyuyorumki yumuşak olsun,
bir yumurta tereyağında sarısını çok pişirmiyorum öyle seviyor
pınar çocuk muzlu bir bardak
işte benimm kızımın kahvaltısıda böyle
yani büyük insan gibi aynı, asla karışık şeyler ya da pelte tarzı muhallebi flan hiç yemedi öğürüyor.
satın alınarak yediği tek mama biberon maması o da sütüm olmadı mecburen
mesela böyle karmakarışık sebze çorbalarını da hiç yemedi ara ara halen deniyrm öğürüyor. Normal bizim yediğimiz çorbaları yiyor. Damak zevki büyük insanla aynı.bu tarz bebeği olan varsa birbirimize yardımcı ollaım tiyolar verelim lütfen.