Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

bencede gece heriflerle küs kalınamaz hem kocam yanımda olcak bende kıçımı dönüp yatcam ne kocam durabilir ne ben durabilirim sanmıyorum bir gün evlenebilirsek bizim için imkansız olcak durum ve şu durumda var erkek 1 gec gelır 2 geç gelir bıde herıfle yatakta küssen gider başkasına oyuzden küs kalınmamalı.

sviriii kz annm senden korkulur yok küs gibi olcaz ama uyku sersemiyiz die sarılcaz vay anasını ne hatunlar varrrrrr boşuzzzzzzzz boşşşşşşşşşş bomboşşşş-tatlicadiarzu-

kızlar ya ben yazamıyorum butür şeyler banada bşyler söyleyin bende mesaj atım çok istiyorum ama çok odunum sanırım hıc aklıma bsy gelmıyor butür durumlarda.

abowwwww abowwww eyvah ayvahhhhh zor işler heeee zati ben küs yatağa girmem oda ayrı bır olay:jeyyar:

kızlar ya ben yazamıyorum butür şeyler banada bşyler söyleyin bende mesaj atım çok istiyorum ama çok odunum sanırım hıc aklıma bsy gelmıyor butür durumlarda.

sende boyle yaz ozman akşama suyu ısıtıcam beklıyorum yazzz
okadarda değilll azcık kıvırıt bişiler yapp

benımkıde benı bırakmaz zaten yatağa küs girilmezmiş.yatak ikimizide tepermiş sonra müdafasıda bu delikafadulden

yanındayken benden daha azgını olabilceğini düşünemiyorum ama uzağımdayken aklıma gelmiyor malesef.ama az once tenıme yakın olsan kalp atışlarımı hıssederdın sözünü yollayacağım:)

selin
ne cehennemdesin
yaklaş yamacıma
taktik vercem
şimdi hemen seninkine mesac at

aşkım, üstünde ne var?
de

"sekreterim" demez işalllah :Saruboceq:
sonrasını adım adım ilerletcez
yardım etcem ben sana

yok cnm degılım ama bız yazları bırlıkte yaşıyoruz,haftasonu bıryerlere gıdıyoruz.askere gitmeden önce böyleydi.aılesıyle( anne -babasıyla bıraz zaman gecırsın ) gene aynı olcak.yanı bır derecede bızımkııs açık evlilik sayılır.

ya yokkk oyle yazamam kanımcaa şimdi yolladım ilaç msjını iç beni yazdım:jeyyar:
oda ayıp bisiler yazmıs işteee
başka gün yollarım soyle cabuk yada akşam yazarım tatktik istiyorum hadeee

ne yazmış söle
geçiştirme
burda bi ilişkinin anatomisini inceliyoz
etkiye tepkiyi irdeliyoz
çabık :mymeka:

..
bu ne laaaaaaaaa

oldumu-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
evet taktik verin.

ilaç olup agzında erimek isterdim yada şurup içtiğin kaşığın olmak isterdim de diyebilirsin.o anlar nasılsa:)

ne yazmış söle
geçiştirme
burda bi ilişkinin anatomisini inceliyoz
etkiye tepkiyi irdeliyoz
çabık :mymeka:

mannakk yazamam çok ayıppp ben olayı çözdümm :jeyyar:
hatta o bana ben ona boyle uzun msjlastıkkk halada yazıo herifimm balımmm bal yumağımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…