bebek diyen senmisin o mu
hanginiz aradı kaydirigubbakcemile3
çok kırdı beni çok akşam eve gittiğimde bana dicek o gel barışalım öpim geçsin iye ama yoook öle yaama ben ona sorcam kızım siz siz olun bi erkeğin 2 kaşığı varsa birini kırın.....
niye küüsün dersen de yemeğe geç kaldı ve arayıp gecikicem sen ye demedi sorumsuz şey
niye kızdırdı seni :mymeka:
yemeğe geç kaldı ve arayıp haber vermedi
sana birşey diyim mi eminim şuan o küstüğünün bile farkında değildir erkekler böyle :roflol:
laaaa evlisinizzz yapma boyle sivrikkkk gece barısırsınızz iki striptiz yap barısırsınızzz savaşmayın sewişin bebem:1rolleyes:
laaaa evlisinizzz yapma boyle sivrikkkk gece barısırsınızz iki striptiz yap barısırsınızzz savaşmayın sewişin bebem:1rolleyes:
anlamadım nasıl 2 kaşığı varsa birini kırın ay anlamadım fisfisfis
bide kız buna küsülür mü adam sonucta geldi mi geldi
bebemmm kıyamammmm :1hug: dargın uyumayın ama benneyaptımki
amma utangacmissin hee :jeyyar:
sana birşey diyim mi eminim şuan o küstüğünün bile farkında değildir erkekler böyle :roflol:
herhalde bebem siz evlisiniz benm kocam olsa küssemde gece sarılarak yatarım büyükklerimizin srrı bunlar olummmmmm:roflol:
suyu ısıt geliom yazabilrsin mesela-tatlicadiarzu-
uyşş azdii ben kaçam -tatlicadiarzu-laaaa evlisinizzz yapma boyle sivrikkkk gece barısırsınızz iki striptiz yap barısırsınızzz savaşmayın sewişin bebem:1rolleyes:
dargın istesekte uyuyamıyoz gece farkında olmadan barışıyoz...
ama sabah gene küsüyoz....:dilcikar: