Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

bebek diyen senmisin o mu
hanginiz aradı kaydirigubbakcemile3

bebek diyen benim :nazar:
arayan da o -tatlicadiarzu-

çok kırdı beni çok akşam eve gittiğimde bana dicek o gel barışalım öpim geçsin iye ama yoook öle yaama ben ona sorcam kızım siz siz olun bi erkeğin 2 kaşığı varsa birini kırın.....

niye küüsün dersen de yemeğe geç kaldı ve arayıp gecikicem sen ye demedi sorumsuz şey :kızgın:

bebemmm kıyamammmm :1hug: dargın uyumayın ama benneyaptımki

sana birşey diyim mi eminim şuan o küstüğünün bile farkında değildir erkekler böyle :roflol:

laaaa evlisinizzz yapma boyle sivrikkkk gece barısırsınızz iki striptiz yap barısırsınızzz savaşmayın sewişin bebem:1rolleyes:

anlamadım nasıl 2 kaşığı varsa birini kırın ay anlamadım fisfisfis
bide kız buna küsülür mü adam sonucta geldi mi geldi

geldi ama geç geldi

2 kaşık derkene yani hep yemeğe bekliyorum diye geniş geniş davranmasın ok?

bebemmm kıyamammmm :1hug: dargın uyumayın ama benneyaptımki

dargın istesekte uyuyamıyoz gece farkında olmadan barışıyoz... :eek:

ama sabah gene küsüyoz....:dilcikar:

herhalde bebem siz evlisiniz benm kocam olsa küssemde gece sarılarak yatarım büyükklerimizin srrı bunlar olummmmmm:roflol:

sana birşey diyim mi eminim şuan o küstüğünün bile farkında değildir erkekler böyle :roflol:

yok yok farkında arıyo açmıyom msj atmış akşam seni çiğ çiğ yicem diye hıh yer işte:dilcikar:

laaaa evlisinizzz yapma boyle sivrikkkk gece barısırsınızz iki striptiz yap barısırsınızzz savaşmayın sewişin bebem:1rolleyes:

eminim o bana o kıllı bacaklarıyla yapacak :jeyyar:

herhalde bebem siz evlisiniz benm kocam olsa küssemde gece sarılarak yatarım büyükklerimizin srrı bunlar olummmmmm:roflol:

kızım heralde hem kızcaksın hem elden bırakmican bunlar vazgeçilmez tüyolar....:smiley-cool:

mesela gece çaktırmadan sarılcan ama hala küssünde uykuda yapıyomuşun gibi ama bi yandanda ben senle küsüm deyip şımaracan bazen biraz gerekli bunlar.....:jeyyar:

bide ben neden böyleyim bilmiyom ama bu günlerde çok duygusalım herşeye ağlıyom heralt ondan bu kadar abarttım yahu
kafamçokkarıştı

herifler bizim heriflerimiz ama ben utanıyorum normal arkadaş gibi mesaj atıyorum ya sız nasıl soyleyebılıyorsunuz bılmıyorum yada ben napmalıyım.adamın yanında sorun yok ama uzagımdayken normal arkadaşım gibi telfonda falan konuşurken.herşeyi yaşadık ama mesaj atmaya söylemeye çekiniyorum ama aynen evli olsaydık cok sey degısırdı.

X