Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

laaaa yokkk utanırrımmmm sen bana ben sana gibi birseylerrr abowwwwwwwwwwww:jeyyar:
sizde yazın kanımcaadelikafadulden

banane o yazacak önce yoksa hayatta yazmam..... senağlama

o zaman diğerleride şey yazsın klavyen olayım bas bana falan gibi :roflol:
evliler yazsın bunu töbe töbe :roflol:

Valla ben nişanlıma,sevişmek istediğimi bile yazıyorum bazendelikafadulden(çok açık oldu ama idare edin),o da çok güzel karşılıklar veriyo hoşumuza gidiyo böyle bel altı muhabbetlersengözlerimebaksanab,ama çok güzel şiirler de göndeririz birbirimize özellikle çok sevdiğimiz şairlerin şiirlerini...

Valla ben nişanlıma,sevişmek istediğimi bile yazıyorum bazendelikafadulden(çok açık oldu ama idare edin),o da çok güzel karşılıklar veriyo hoşumuza gidiyo böyle bel altı muhabbetlersengözlerimebaksanab,ama çok güzel şiirler de göndeririz birbirimize özellikle çok sevdiğimiz şairlerin şiirlerini...

he anam biraz açık oldu :roflol:
açık sözlülükte gözel delikafadulden

ben yazaman oyle şeyler yuuuhhh kızar okadarına herhalde hemde o-tatlicadiarzu-

flört ederken..
seni çok seviyorum..:asigim:
herşeyimsin benim..:asigim:
iyiki hayatımdasın..herşeyimsin..sensiz asla..:asigim:

evlendik..
ekmek alırmısın kuzum sçsşutarafagitti
akşam yemek yapmim dışarda yiyelim sçs..cokacimcoook
annen aradı akşama bekliyormuş,işçıkışı geçiyorum sçs..kaydirigubbakcemile
müşteriye canım sıkkın.sen napıyosun.sçs..

ve şimdi..
yapışık ikizimle oturuyoruz koynumda şu an.sen napıyosun olm;?kafamçokkarıştı
senden sonra aynı moddaydı hiç uyumadı.yorgunum.:bbo:
bu akşam yemin ederim ben uyucam sütü sağıp sana bırakcam,sen beslersin.en azından 2 saat lütfen olm yaa..senağlama

aynen böyle..:nazar:

ay koptum yaa.. süper ... :roflol::roflol:

-bebek
-he yavrum
-ya olum msj atsana
-ilk sen mesaj attıydın ya aşkım
-beni hatırla diyeydi
-hep aklımdasınki zaten
-yalan söylüyosun
-niye ki nerden çıktı be yavrum
-çünkü ilk ben mesaj attım aklına gelmedim çünkü
-saçmalama aşkım ya
telefon çalar
efendim bebek -tatlicadiarzu-

-bebek
-he yavrum
-ya olum msj atsana
-ilk sen mesaj attıydın ya aşkım
-beni hatırla diyeydi
-hep aklımdasınki zaten
-yalan söylüyosun
-niye ki nerden çıktı be yavrum
-çünkü ilk ben mesaj attım aklına gelmedim çünkü
-saçmalama aşkım ya
telefon çalar
efendim bebek -tatlicadiarzu-

bebek diyen senmisin o mu
hanginiz aradı kaydirigubbakcemile3

annemmmm sivrim boyle yapma bizim o msjı yolla çok işe yarar direk olaya gir olay direk bağlanın annemm üzülme ağlama yolcam bak:teselli:

çok kırdı beni çok akşam eve gittiğimde bana dicek o gel barışalım öpim geçsin iye ama yoook öle yaama ben ona sorcam kızım siz siz olun bi erkeğin 2 kaşığı varsa birini kırın.....

niye küüsün dersen de yemeğe geç kaldı ve arayıp gecikicem sen ye demedi sorumsuz şey :kızgın:

çok kırdı beni çok akşam eve gittiğimde bana dicek o gel barışalım öpim geçsin iye ama yoook öle yaama ben ona sorcam kızım siz siz olun bi erkeğin 2 kaşığı varsa birini kırın.....

niye küüsün dersen de yemeğe geç kaldı ve arayıp gecikicem sen ye demedi sorumsuz şey :kızgın:

anlamadım nasıl 2 kaşığı varsa birini kırın ay anlamadım fisfisfis
bide kız buna küsülür mü adam sonucta geldi mi geldi

X