Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@diğer arkadaşlar, mükemmel bir espri yeteneğiniz olsa da, benim yazdığım cevap ile(ki özellikle babam'dan söz ettiğim bir cevap ile) dalga geçmeye hakkınız olmadığını bilecek kadar zekanız da olması gerekiyor.
insanların mutsuzluklarıyla ufacık bir zekayla dalga geçmeye çalışırsanız ucuz,basit ve sakil durursunuz benden söylemesi.
gerek yoktu bu kadar şeye bence kendin için oyanalanacak bişeyler arıyosan o başka arkadadaşım...tamam saçma gelebilir saçmada olabilir buna lafın yok ama ne palavradan yok neymiş geyik olsun diye falan..işine gelmeyen konuyu çok anlamsız bulan bişeyler yazmak zorunda değilki...ben yalvarmıyorum düşünceni belirt noluurr diye mantıksız geldiyse gülüp geç..gerek yok ortamı germeye yada bu kadar didiklemeye..hem ben illaki birini öldürün demedimm kaybetmek derken hayatınızdan birinin çıkacağını farzedin demek istedim.valla hoşuna gitmeyen konumu var yaz,salla,ortamı ger,hiç gerek yok..hiçbişey yazmadan geç en mantıklısı :umursamaz:
arkadaşım senin acına en küçük bi sözün olmadı benim eğerki bu lafı bana dediysen çokçok ayıp ettin bilesin..allaha şükür beynimm var yeterince allah olmayanlara versin gayette düzgün bi insanım kimsenin acısıyla dalga gececek kadar aptal değilim eğerki bu lafın banaysa yazdıklarımı bir daha okursan anlarsınn...:umursamaz:
ben deliyim evet,4500 tane mesajım var şu forumda ve her gün konulara girip geriyorum çıkıyorum, tartışma çıkarıyorum, en büyük zevkimdir bu.
aklıma çok güvenirim,anlatım gücümün de kuvvetli olduğuna inanıyorum ama size, sizin geyik olarak ya da büyük manalar yükleyerek açtığınız bu konunun, başkasına neler hissettirebildiğini anlatabileceğimi sanmıyorum... kusura bakmayın, güzel konunuzla başbaşa bırakayım sizi.
ben kaybetme sözcüğünü ölüm olarak söylemedim eğer öyle düşünür okursan böyle hissetmezsin..
saroboceq tam olarak sende benımle aynı fikirdesin..
zaten ınanın kı konunun gidisatını konu sahıbınden sonrakı ılk 3-4 mesaj belirliyor..
hele kı yazanlar replerı yuksek uyelerse tamam..
dıger gelenler bakıyor ayy bak bunlar bole demıs hemen %90 benzerını yazıyor..
bakıyoruz kı sankı hepsini bir ınsan yazmıs gıbı
sebebı artık nedır bılmıyorum ama cok sınır bozucu bır durum..
fakat bunu kk da cok goruyoruz
burdada aynı durum soz konusu herkes aynı seyı yazmıs..
ne konular gorduk kk da
bumu sacma yanı..
bence gayet mantıklı bır soru..
tercıh sormus bayan ölsün dememiş ama herkes ıstedıgı gıbı anlamıs..