• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Einiz horluyor mu?

eşiniz horluyormu?

• Ankete Katılan
    120
ay hemde nasıl horluyor sussun diye dürtüklerken elimin ayarı kaçtığı oluyor allahtan uykusu ağırda anlamıyor

ooooooofffffffff nasıl anlatamam..mirmirmirmir

gecen yıl babam bizde kalırken yatagından öyle bı bagırdı kı çedeneeeeeeeee ya suna sööle horlamasın.. uyuyamıyorum....:utangac::roflol:

Son düzenleme:
benimki horlamıyor direk küklüyor... o başladığında benim bırakın yatağı odayı, evden kaçasım geliyor.. kamerayla horlarken çekimler yaptım birde inanmıyor fotomontaj değilmi beni kandıramazsın diyor ben ne horlayacağım saçmalama asıl sen horluyorsun diyor bende hop orda dur diyorum benim geniz etim bile yok nasıl horlayacağım ???? adama bi türlü inandıramadım artık böyle yaşlanıp gitcez gürültü patırdı içinde ne yapalım :))

eger sırtustu yatarsa horlamaya baslıyor bende hemen uyandırıp yan yatmasını soyluyorum.yan donunce horlamıyor allahtan

s1rt üstü yat1nca horluyo ama geçen gun sende horluyodun dun gece ded1 bana. allah allah ben mi

Back