Eim , Kzm ve Ben ...te bizim mutlu yuvamz :)

bu büyük paspası

bu klozet için olan parça

bu da yakından görüntüsü

birde ayak parçası var onu bulamadım ..

arkadaşım evin çok hoş Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin..bu arada salon koltuklarını özel mi yaptırdın benimkinin kumaşıyla aynı tekliler ve yastıklar bileyerimseniben

arkadaşım evin çok hoş Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin..bu arada salon koltuklarını özel mi yaptırdın benimkinin kumaşıyla aynı tekliler ve yastıklar bileyerimseniben

sağol canım
koltukları maskoda ingiliz tarzı mobilya satan bir mağazadan hazır aldım canım ..

sonunda görebildim :):):) canım güle güle otur.çok şirin bi evin var....

bu büyük paspası

bu klozet için olan parça

bu da yakından görüntüsü

birde ayak parçası var onu bulamadım ..

sagoll canım benımm a.s. emegine saglıkkk çok guzeell olmuslarr şöyle cicili-bicili.. Şeniz
bende kaydettım pc me yerimseniben yapacam mutlaka :hooray: :jeyyar:

eylül çoi şirinler..gülerek oturun evinizde..
salondaki koltukların mavi ve çok güzel bir renk..markasını söylermisin
oturma odanın halısı ne renk...

eylül çoi şirinler..gülerek oturun evinizde..
salondaki koltukların mavi ve çok güzel bir renk..markasını söylermisin
oturma odanın halısı ne renk...

canım öncelikle teşekkürler..koltuklarım turkuaz köşe takımı ..markası yok maskodan almıştık..halımın üzerinde örtü vardı çekmedim..o da krem üzeri turkuaz kareler var royal halı, kabartmalı..

canım evınız çok güsel,hiç bir abartı yapılmamış.misafir odasında oturup bir bardak çay içesim geldi.çok huzur verici gözüküyo.papaslarında harıka ellerine sağlık...bebeğinizle sağlıkla huzurla mutlulukla oturun canım

çok sağol canım ..ben öyle biblo tarzı şeyleri filan pek sevmem o yüzden evde ıvır zıvır hiçbişey yok ..olanlar bile fazla a.s

Tertemiz ışıl ışıl bir ev kızın ve eşinle ağzınızın tadı hiç bozulmasın canım güle güle oturun a.s.

Canım eviniz çok güzel Güle Güle oturun.

oturma odaaan çoook tatlııııı..bayıldıım rengineeeeee..güle güle oturuuun:))

Allahım mutluluğunuzu bozmasın çok şirin bir eviniz var a.s.

güzelmiş evin güle güle oturun kızınla ve eşinle sana mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…