çok güzel güle güle oturun salon halınız çok güzel duruyor.markasını ve memnun olup olmadığıNIzı öğrenebilirmiyim.salon halısı yenilerde aldım ama gözüm hala shaggy halılarda.
Allahım agız tadıyla oturmayı saglasın
bu arada canım banyo paspas takımını çok beyendım a.s çok güzeeelll olmuş...
eger sen yaptıysan kaç numara şişle ordun..
ve tuylu ıpın yanında baska bi ipte ekledın mı canım?
yazarsan çok sevirim.. a.s.
sağol canım
evet tüylü ipe birde kırmızı makrema ipi ekledim,6 no şişle haroşo ördüm .yuvarlak olanı ise tığla ördüm canım..ayrıca bende bir model var onunda resmini eklerim çok çok daha farklı ve güzel ..
canım bu takıma yarım kilo gitmişti baya oldu yapalı kilosu 12 tl zaten 6 tl ye çıktı bu ama birazdan ekleyeceğime 3 kilo filan gitti ama onun ipi simli ip olduğundan kilosu 18 tl yani 60 liraya filan geldi o ama görünce değer diyceksin :))canım çook tşk ederimm a.s.
ornek modelide buraya ekleyebılır mısın?
kırmızı -krem(beyaz) çok uyumlu olmuslar...
hımm birde ne kadar yumak ip gitti bunlara..
çok soru sordum galbaa -tatlicadiarzu-
Şeniz Şeniz
Allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin canım...
oturma odasındaki takımına bayıldım...
rengi de çok güzel...
tam istediğim tarzda bir şey...
markası nedir acaba? kopya çekip, ilerde evime alabilirim de :)
canım bu takıma yarım kilo gitmişti baya oldu yapalı kilosu 12 tl zaten 6 tl ye çıktı bu ama birazdan ekleyeceğime 3 kilo filan gitti ama onun ipi simli ip olduğundan kilosu 18 tl yani 60 liraya filan geldi o ama görünce değer diyceksin :)) ..
sağol canım öncelikle
salon halım kaşmir yeni çıkmış bende daha yeni aldım zaten ,daha önce de shaggy vardı salonumda ama bu parlağı .kaşmir mağazalarında bulabilirsin..
teşekkür ederim cevabınız için birde memnunmusunuz onu sorayım kıl tüy vs topluyormu süpürünce çıkıyormu