merhaba..bende 2 şubat ta gireceğim sınava. neye çalışıyosunuz, bana sürücü kursundan çıkmış sorulara çalışın dendi. bende çıkmış soruları aldım odada bekliyo şimdilik :)))
Canım Çıkmış soruları çalış İnternetten. MEB'in sitesinden Çıkmış soruları İndir.
Bunlara Çalışırsan Rahatlıkla Kazanırsınn
teşekkür ederim. inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırım bu sınavı..zaten çıktı alırken bile dikkatimi çok çekti aynı soruları çevirip çevirip sormuşlar..ama tek korkum şu aralar ehliyet sınavını değiştirme hususu var. umarım bu sınavda sistemi değiştirmezler..
canım tebrik ederim,merak etmiştin ne yaptın diye geçmişsin çok şükür.
Allah kazasız,belasız binmeyi nasip etsin.
bende buğün arkamdaki arabaya vurdum:))) ışıklarda beklerken öndeki araç geri geldi üzerime doğru,bende geriye aldım o sırada yeşil yandı birazda rampaydı kalkarken hafif geri yapıyoya arkamdaki araca vurdum hafiften Allahtan bişey olmadı :)))
canım normalde rampadada kaçırmam ama öndeki araç geriye geriye gelince bende mecburen freni boşa aldım biraz o sırada yeşil yanınca arkamdaki de bayağı yakındı 7-8 cm ancak vardı.neyse sağlık olsun,eşimin içinemi doğuyo ne oluyosa sen bişeymi saklıyosun benden dedi,pek beceremem yalan söylemeyi ama becerdim bu sefer:))
evet canım maul,otomatik vites kullanamam alışmadığım için yabancı geliyo bana,seviyorum bu vitesi ya
bu hafta içinde alırsın ehliyetini inşallah,kız bu arada ne dicem bundan sonraki sınavlarda soru sayısı 60 olucak haberin var mı? :)))
ben evliyim cnm 11 yıllık
Maşallah canım .. Mutluluğun daim olsun inşallah :)
Ve ehliyetim elimde nihayet.. Artık tamamen inanabiliyorum
Tatlım Ehliyetini aldınmı ???
Elinde mi artık ehliyetinnn
Aldım tatlım dün.
Darısı senin başına tabi tüm almak isteyenlerindeAz bir zaman kaldı senin de.
Ayy ayy Ne güzel Canım Allah Kazasız Belasız Kullanmayı nasip etsin..
Evet Banada az kaldı İnşalllah
Ewet canım soru sayısı azalmış:)zaten basitti iyice basitleştirmişler.
aaa kesinmi o ??? soru sayısı azaldı mı kesin???
ya kızlar topik nasıl açılıyo yardımcı olurmusunuz bulamadım konu açıcam ama.
Amin canımm.. İnşallah ..
Sen bol bol araba sür direksiyona alış
Kızlar ehliyetimi aldıktan sonra ilk defa bu akşam eşimle kendi arabamızı
kullandım çok berbattı az daha park etmiş bi arabaya vuruyodum moralim çok bozuldu acaba hep bòlemi kullanacam