Ehliyete Sınavına Hazırlananlar Ve Ehliyet Almayı Düşünenler

En Çok Korktuğum Ders ?

• İlk Yardım

OY: 0 0,0%
  • Trafik

OY: 6 22,2%
  • Motor

OY: 21 77,8%

• Ankete Katılan
    27
Sağım solum hiç belli olmuyor canım benim.. Bugüne kadar hiç stop ettirmemiştim ama bugün 2 kere ettirdim. Gün yaklaştıkça stres yaptığım için mi böyle oluyor bilmiyorum ama sanki ilerlemem gerekirken geriliyormuşum gibi geldi bana bugün.

kızlar size önerim yarım debriyaj kalkış yapın.. ayağınızı hemen debriyajfan çekerseneniz riskli.. diğer türlü çok kolay oluyor deneyin derim..

kızlar size önerim yarım debriyaj kalkış yapın.. ayağınızı hemen debriyajfan çekerseneniz riskli.. diğer türlü çok kolay oluyor deneyin derim..

slm kızlar bazı arabalar benzınlı oldugu için benzınlılerde debrıyajla gaza beraber basılıyo yoksa istop edıyo araba.dızelde az ayagımızı kaldırınca gıdıyo ama benzınlılerde boyle bısey yok.benım dıreksıyon kursundakı araba dızel esımın arabası benzınlı arabayı ıstop ettırdım.aklınızda bulunsun

bende girmiştm ehliyet sınavına ilk sınavta sadece ilkyardımla trafikten ggecmiştm motorda biraz zorlanmıştım ama ikinci sınacda onuda geçmiştm

kızlar direksiyon sınavını geçenlerden öneriler istiyorum
birde güzel kullanan birileri en baştan sınavda neler yapabileceğimizi anlatırsa çok çok sevinirim
mesela koltuk ayarla,ayna ayarla,şunu yaparsan yanlış olur gibi?

kızlar direksiyon sınavını geçenlerden öneriler istiyorum
birde güzel kullanan birileri en baştan sınavda neler yapabileceğimizi anlatırsa çok çok sevinirim
mesela koltuk ayarla,ayna ayarla,şunu yaparsan yanlış olur gibi?

Canım benim direksiyon derslerim başladı.Gidiyorumm İşte gayette Güzel sürüyorum Çok Şükür:KK16::KK16:

En Başta Şunu Yapıcaksın Arabaya Bin En başta emniyet Kemerini, Koltuğunu,aynalarını kendine göre ayarla.. Ana Kural Bu Çünküü:nazar::nazar:

Daha Sonra Arabayı Çalıştır. Sinyallleri unutma. :KK16::KK16:

Canım benim direksiyon derslerim başladı.Gidiyorumm İşte gayette Güzel sürüyorum Çok Şükür:KK16::KK16:

En Başta Şunu Yapıcaksın Arabaya Bin En başta emniyet Kemerini, Koltuğunu,aynalarını kendine göre ayarla.. Ana Kural Bu Çünküü:nazar::nazar:

Daha Sonra Arabayı Çalıştır. Sinyallleri unutma. :KK16::KK16:

ben direksiyon derslerini bitirdim zaten
sorumdaki amaç bütün detaylarıyla biri anlatırsa aklımızda kalır diyeydi
yine de teşekkür ederim:KK16:

2013 yılında gerçekleştirilecek ilk Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı 02 Şubat 2013 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olup sınava girecek adayların sınav ücretlerini 28 Aralık 2012 – 11 Ocak 2013 tarihleri arasında yatırmaları gerekmektedir. Aynı zamanda Sürücü Kurslarına son kayıt tarihi 11 Ocak 2013’dür.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan yeni sisteme göre 2013 Yılı Ehliyet Sınavında 120 olan soru sayısı 60 soruya, 150 dakika olan sınav süresi ise 75 dakikaya düşürüldü. 02 Şubat 2013 Cumartesi günü yapılacak olan ehliyet sınavının sonuçlarının açıklanma tarihi 12 Şubat 2013 Salı günüdür.

Kızlar Bu Cumartesi Biliyosunuz ki direksiyon Sınavı var.

Umarım Hepiniz Başarılı Olursunuz. Buna Bendee Dahil:KK16::KK16:

Bir Alsaydık Ehliyetlerimizi Başka Birşey İstemiyoruzz:KK9::KK9::KK9:

Gerçekten de en başarılısı bu benim için de.. Şu zamana kadar hep böyle kalktım.. Tavsiye için çok teşekkürler..

Pazar gününe de çok az kaldı.. İnşallah sınavımız güzel geçer..
Bazı arkadaşların cumartesi sanırım.. Onlara da şimdiden başarılar :KK34:

Bende girdim bugün:)stop ettirmedim hiç sürüşümde iyiydi geçtim heralde:)sonucu nasıl öğreniyozki

Bende girdim bugün:)stop ettirmedim hiç sürüşümde iyiydi geçtim heralde:)sonucu nasıl öğreniyozki

4-5 gibi kursu arayıp öğrenebilirsiniz demişlerdi bana canım. Sen de öyle öğrenebilirsin. İnşallah sonuç güzel olur. Sevindim güzel geçmesine de . :KK34:

X