Ehliyete Sınavına Hazırlananlar Ve Ehliyet Almayı Düşünenler

En Çok Korktuğum Ders ?

• İlk Yardım

OY: 0 0,0%
  • Trafik

OY: 6 22,2%
  • Motor

OY: 21 77,8%

• Ankete Katılan
    27
Ben varım

trafik 96 ilk yardım 100 motor 100 geçtim darısı direksiyon sınavına

Maşallah canım sonuçların gayet Güzel Benim gibi:nazar::nazar::nazar:
Bende Geçtim Çok Şükür. Şimdi sırada direksiyon sınavı var. oda 23 şubatta onu bekliyorumm:KK8::KK8:

slm bende varım arkadaslar bende gectım.benımde dıreksıyon sınavım 23 subatta.ıns ondanda gecerızde sonrada ehlıyet ayyy cok mutluyum vaaaaaaa

kızlar hepniz teorik sınavda başarılı olmuşsunuz maşallah darısı bana bende 16 martta gircem.inşallah kazanırım motor zorluyo biraz ama inşallah yapacam. direksiyon sınavında da başarı diliyorum hepinize. pazartesi bende sürüşe başalayacam nasıl olcak bilmiyorum yaa. çok heyacanlıyım ilk kez araba kullancam. dua edin bana. cearetsizim biraz. tekrar başarı diliyorum hepinize

Yarın direksiyon sınavında başarılar dilerim herekese :KK34:

Ayy Canım Benimm çokk sağol.. İnşallah güzel geçer de. Alırım Tek seferde:KK16::KK16:

Eee kızlar yarın sınavınız var:)nasıl sürüyosunuz bakalım stop ettiriyomusunuz?

Tatlım bbenim çok iyi sürdüğümü söylüyolar. Yok hiç stop ettirmiyorum. Vitesi 3'ede atabiliyorum.
Önceden Vites atmaya korkan benn şimdi vites atmak için can atıyorum:KK9::KK9::KK9:

kızlar hepniz teorik sınavda başarılı olmuşsunuz maşallah darısı bana bende 16 martta gircem.inşallah kazanırım motor zorluyo biraz ama inşallah yapacam. direksiyon sınavında da başarı diliyorum hepinize. pazartesi bende sürüşe başalayacam nasıl olcak bilmiyorum yaa. çok heyacanlıyım ilk kez araba kullancam. dua edin bana. cearetsizim biraz. tekrar başarı diliyorum hepinize

Tatlım sanada başarılar dilerim. Çıkmış sorulara bol bol çalış. Aynı sorular Çıkıyor genelde:KK16::KK16:
Araba içinde korkma. Gerçekten Çook kolay. Bende çook korkardım ilk zamanlar. Ama şuan hiç korkmuyorum:KK55::KK55:

Kızlarr Bu İş Tamamdır. Çok İyi geçmişti zaten.:KK55::KK55:
Aradım sonucumuda Öğrendim.:21::21::21:

95 İle Geçmişim:KK9::KK9::KK9:
Çook şükür:KK9::KK9: Aldım Artıkk Ehliyetimi:KK16::KK16::KK16:

Sağol Canım Benim:KK16::KK16:
Evet İnşallah onlarınkide iyi geçmiştir.:KK9::KK9::KK9:
Daha ses Soluk yok ama. Bakalımm Gelirler belki birazdan:KK16::KK16::KK16:

bugun butun talıhsızlıkler benı buldu .ilk hatam sınyal vermeden kalktım ama tekletmedım kalkıs ıyıydı ama en fenası önumde gıden baska surucu kursuna gıden arac rampada yolun ortasında ıstop ettı ben de ona yakınddım benımde onumden 2 arac gelince onu sollayamadım ve araba ıstop ettı hem de 2 kez onumdekı aracı kım suruyorsa ınıp dovmek ıstedım yaa bosu bosuna moralım bozuldu sonra nasılsa kaldım dıye dusunerek viteste hata yaptım yoldan donusu ıyı yaptım ama geri geri giderken hata yaptım ustune ustluk yağmur yağıyordu anlayacagınız kaldım .Çok mükemmel sonucum da pazartesi açıklanacak

X