Ehliyete Sınavına Hazırlananlar Ve Ehliyet Almayı Düşünenler

En Çok Korktuğum Ders ?

• İlk Yardım

OY: 0 0,0%
  • Trafik

OY: 6 22,2%
  • Motor

OY: 21 77,8%

• Ankete Katılan
    27
Kızlarr Ehliyetini alanları Çook tebrik ediyorumm:KK16::KK16:

Darısı Bizlere Olurr İnşallahh:KK52::KK52:

dün direksiyon sınavım vardı 88 le geçmişim ehliyet alan herkesi tebrik ediyorum hayırlı olsun kazasız belasız sürmeyi nasip etsin RABBİM hepimize

dün direksiyon sınavım vardı 88 le geçmişim ehliyet alan herkesi tebrik ediyorum hayırlı olsun kazasız belasız sürmeyi nasip etsin RABBİM hepimize

Aminnnn .. Aynı notu almışız benim de 88 :KK1: tebrik ederim seni ve de her ehliyet alanı. Alacak olanlarında darısı başına inşallah :KK16:

En iyisi bu olur gerçekten de. Hazır alışmışken bırakıp arayı soğutmamak iyi olur canım.

En iyisi bu olur gerçekten de. Hazır alışmışken bırakıp arayı soğutmamak iyi olur canım.

zaten direksiyon hocamda ehliyetini aldığın gibi başla kullanmaya dedi ara verirsen cesaret edemezsin kullanmaya dedi bakalım artık ALLAHın izniyle başlayacam

zaten direksiyon hocamda ehliyetini aldığın gibi başla kullanmaya dedi ara verirsen cesaret edemezsin kullanmaya dedi bakalım artık ALLAHın izniyle başlayacam

İnşallah canım gönlüne göre olsun.. :) evet hazır cesaretimiz varken bunu iyi değerlendirmek gerekir..

Offf Bir an Önce 2 Şubat Gelse ve sınava girsem:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK47::KK47::KK47:

Bitsin artık Şu İşkencee yaa.:KK47::KK47: Ben Şimdiyee Ehliyetimi almıştımmm:KK5::KK5::KK5: Düşündükçe deli oluyorum:KK22::KK22:

Offf Bir an Önce 2 Şubat Gelse ve sınava girsem:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK47::KK47::KK47:

Bitsin artık Şu İşkencee yaa.:KK47::KK47: Ben Şimdiyee Ehliyetimi almıştımmm:KK5::KK5::KK5: Düşündükçe deli oluyorum:KK22::KK22:

merhaba..bende 2 şubat ta gireceğim sınava. neye çalışıyosunuz, bana sürücü kursundan çıkmış sorulara çalışın dendi. bende çıkmış soruları aldım odada bekliyo şimdilik :)))

X