Ehliyete Sınavına Hazırlananlar Ve Ehliyet Almayı Düşünenler

En Çok Korktuğum Ders ?

• İlk Yardım

OY: 0 0,0%
  • Trafik

OY: 6 22,2%
  • Motor

OY: 21 77,8%

• Ankete Katılan
    27
merhaba..bende 2 şubat ta gireceğim sınava. neye çalışıyosunuz, bana sürücü kursundan çıkmış sorulara çalışın dendi. bende çıkmış soruları aldım odada bekliyo şimdilik :)))

Canım Çıkmış soruları çalış İnternetten. MEB'in sitesinden Çıkmış soruları İndir. :KK28::KK28:
Bunlara Çalışırsan Rahatlıkla Kazanırsınn:KK16::KK16::KK16:

Canım Çıkmış soruları çalış İnternetten. MEB'in sitesinden Çıkmış soruları İndir. :KK28::KK28:
Bunlara Çalışırsan Rahatlıkla Kazanırsınn:KK16::KK16::KK16:

teşekkür ederim. inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırım bu sınavı..zaten çıktı alırken bile dikkatimi çok çekti aynı soruları çevirip çevirip sormuşlar..ama tek korkum şu aralar ehliyet sınavını değiştirme hususu var. umarım bu sınavda sistemi değiştirmezler..

teşekkür ederim. inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırım bu sınavı..zaten çıktı alırken bile dikkatimi çok çekti aynı soruları çevirip çevirip sormuşlar..ama tek korkum şu aralar ehliyet sınavını değiştirme hususu var. umarım bu sınavda sistemi değiştirmezler..

Umarım Canım. Zatenn ne yapacaklar ki.
Sorular Belli. Herşey Ortada Yanii:KK16::KK16:

canım tebrik ederim,merak etmiştin ne yaptın diye geçmişsin çok şükür.
Allah kazasız,belasız binmeyi nasip etsin.

bende buğün arkamdaki arabaya vurdum:))) ışıklarda beklerken öndeki araç geri geldi üzerime doğru,bende geriye aldım o sırada yeşil yandı birazda rampaydı kalkarken hafif geri yapıyoya arkamdaki araca vurdum hafiften Allahtan bişey olmadı :)))

canım tebrik ederim,merak etmiştin ne yaptın diye geçmişsin çok şükür.
Allah kazasız,belasız binmeyi nasip etsin.

bende buğün arkamdaki arabaya vurdum:))) ışıklarda beklerken öndeki araç geri geldi üzerime doğru,bende geriye aldım o sırada yeşil yandı birazda rampaydı kalkarken hafif geri yapıyoya arkamdaki araca vurdum hafiften Allahtan bişey olmadı :)))

geçmiş olsun kuzum..araban manuelmi?otomatik al canım ya çok rahat..rampada kaçma sorunuda yok:KK9:

canım normalde rampadada kaçırmam ama öndeki araç geriye geriye gelince bende mecburen freni boşa aldım biraz o sırada yeşil yanınca arkamdaki de bayağı yakındı 7-8 cm ancak vardı.neyse sağlık olsun,eşimin içinemi doğuyo ne oluyosa sen bişeymi saklıyosun benden dedi,pek beceremem yalan söylemeyi ama becerdim bu sefer:))

evet canım maul,otomatik vites kullanamam alışmadığım için yabancı geliyo bana,seviyorum bu vitesi ya

bu hafta içinde alırsın ehliyetini inşallah,kız bu arada ne dicem bundan sonraki sınavlarda soru sayısı 60 olucak haberin var mı? :)))

canım normalde rampadada kaçırmam ama öndeki araç geriye geriye gelince bende mecburen freni boşa aldım biraz o sırada yeşil yanınca arkamdaki de bayağı yakındı 7-8 cm ancak vardı.neyse sağlık olsun,eşimin içinemi doğuyo ne oluyosa sen bişeymi saklıyosun benden dedi,pek beceremem yalan söylemeyi ama becerdim bu sefer:))

evet canım maul,otomatik vites kullanamam alışmadığım için yabancı geliyo bana,seviyorum bu vitesi ya

bu hafta içinde alırsın ehliyetini inşallah,kız bu arada ne dicem bundan sonraki sınavlarda soru sayısı 60 olucak haberin var mı? :)))

Ewet canım soru sayısı azalmış:)zaten basitti iyice basitleştirmişler.

ya kızlar topik nasıl açılıyo yardımcı olurmusunuz bulamadım konu açıcam ama.

Canım Konuyu Nerden Açıcaksan Oraya Giriyosun. Ve Yukarda YENİ KONU AÇ diye Bir buton olur. Oraya tıklaa Ve ordan İstediğin Gibi Konuyu açabilirsinn:KK16::KK16::KK16:

Kızlar ehliyetimi aldıktan sonra ilk defa bu akşam eşimle kendi arabamızı
kullandım çok berbattı az daha park etmiş bi arabaya vuruyodum moralim çok bozuldu acaba hep bòlemi kullanacam

Son düzenleme:
Kızlar Bu cumartesi sınava giriyorum. Belli olduu:KK9::KK9: Ohh bee sonundaaa:KK16::KK16::KK16:

Kızlar ehliyetimi aldıktan sonra ilk defa bu akşam eşimle kendi arabamızı
kullandım çok berbattı az daha park etmiş bi arabaya vuruyodum moralim çok bozuldu acaba hep bòlemi kullanacam

Canım bence öyle olumsuz düşünme. Ben de ilk çıktığımda hiç yapmadığım hataları yaptım. Sonuçta ilk defa trafiğe çıkıyorsun ve zaman gerek bence. Sürdükçe de buna alışacaksın. Kullana kullana insan alışıyor. Refleks haline geliyor . Hiç fark etmiyorsun bile birden nasıl kullanmaya başlıyorsun ..

X