Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de bu çözdüğün gibi yüksek gelir inşallah canım
Evet Canım İnşallah. Sınava Giremediğim İçim Çok üzgünüm..
Keşke Girebilseydim.. Sonuçlarım Böylee Olacaktı. Ve Kurtulacaktımm
Ne yazık ki sınavım Şubatta zaman nasıl geçicek bilmiyorumm
Ve Aklımdakileri Unutmaktan korkuyorumm artıkk
Üzülme canım ya. Evet son anda ertelendiğini duyman senin açından gerçekten de kötü. Sonuçta kendini çok iyi hazırlamıştın. Ama her şeyin hayırlısı . Unutmazsın sanmıyorum. Özümsedin iyice sen onları kolay kolay gitmezler senden. Sen gönlünü ferah tut
Eee Canlarım Direksiyon Sınavınız Ne zaman ??
Hazırlanıyo musunuz ?? Bakalım
5 ocakta başlıyomuş canım..valla benim direksiyonda sorun yok otomatik vites kullanıyorum ama düz vites denemedim hiç.ben onada calışmadan girerim kesin:))
Eee Canlarım Direksiyon Sınavınız Ne zaman ??
Hazırlanıyo musunuz ?? Bakalım
of kızlar ben dün ilk defa manuel araba sürdüm...tabiki stop ettiriyorum kalkarkenyani 3 denemenin 1 inde mutlaka stop ettiriyom....sizinde ilk denemenizde böle olmuşmuydu...çok karamsarım ben gecemeyecem heralde
Canımm Bende İlk sürdüğümdee öyle Olmuştu. Mutlaka 1-2 kere stop ettirmiştim..
Zamanla süre süree alışıyoo insan. Sendee aksatmadann sık sık araba kullanırsan Kısa Bir sürede öğrenirsinn
inşallah canım ya...ışıklarda dur kalk oluyoya ondan çok korkuyorum bide...debriyaj gazı ayarlayamıyorum işte pek.
Zaten tam alışana kadar trafiğe çıkmaa..
İyicee hepsine alış.
1)Direksiyon hakimiyetine..
2) Vites Değiştirmeye..
3) Sinyallere..
4) Gaz,fren,debrijay ( en önemlileri bunlar zaten )
yok kuzum çıkmam zaten trafiğe:)allah muhavaza..:)bi alıyım ehliyeti otomatik vites gibisi yok valla...
Sınav sonuçları da açıklandı. Kaldı geriye direksiyon sınavı. İnşallah o da güzel geçer .