Ehliyete Sınavına Hazırlananlar Ve Ehliyet Almayı Düşünenler

En Çok Korktuğum Ders ?

• İlk Yardım

OY: 0 0,0%
  • Trafik

OY: 6 22,2%
  • Motor

OY: 21 77,8%

• Ankete Katılan
    27
açıldıı hepsinden geçmişim çok şükür
sırada direksiyon
Allah utandırmasın:nazar:

Tebrikler .. :KK34:
Ay inşallah direksiyon da güzel geçer. Çok korkuyorum ben. Stres bastı şimdiden..

teşekkür ederim cnm bende direksiyondan korkuyorum arabamız olmadığı için çalışma fırsatım yok direksiyon derslerinde öğrendiklerimle gireceğim.hocanın her hareketini takip ettim.inşallah geçeceğiz.sen nasılsın araba kullanabiliyor musun ?

iyi akşamlar hanımlar,
bende ehliyetimi yeni aldım: )
yazılı sınavın hepsini ilk girişte aldım,direksiyonda öyle.
diraksiyon sınavından korkmayın,bizimde arabamız yoktu fakat eğitimde iyi sürdüm tüm ayrıntıları aklımda tuttum ve geçtim hemde 89 ile.
unutmayın,direksiyon sınavında araba sürmeyi bilen değil,kurallara uyan geçiyor.
örnek vereyim,
direksiyon sınavında araç numaram belliydi ve benden önce aynı araç ve müfettişlerle sınava giren bi çocuk vardı.
sıramı beklerken sürüşünü izledim,gayet iyiydi.tur bitti,içinden hocam çıktı ve kaldı dedi,şok oldum.
neden dedim.
ne koltuk ayarlamış ne kemer takmış ne ayna kontrolü yapmış ne de sinyal vermiş.hiç stop etmediği halde bu detaylar yüzünen kalmış.
ben bunlara çok dikkat etmiştim.
1 kere stop ettirdim ama hiç bozunuya vermeden toparladım,çok sakindim,dönüşlerim,geri gidişim hocalar tarafından beğenildi.
bu işin püf noktası belli:sakinlik+ayrıntılara dikkat
inşallah hayırlısıyla sizlerde alır ve dikkatli sürücüler olursunuz :KK16:

inşallah canım kolay geçer. ben daha kursa başlamadan kasıldım

kızlar benimde yarın ilk ders başlıyor. sınav şubatta olacak demişllerdi. şimdi de mart ayına ertelemişler.adli sicil araştırması yapacakmış meb. of of yaaaa. ben çok stres yapıyorum testlere bakıyorum zor ya. ne yapacam ben . direksiyonu hiç düşünemiyom. birde vir ay boşluk var sınva girmek için.bilgiler hepden silinmez inşallah.

kızlar benimde yarın ilk ders başlıyor. sınav şubatta olacak demişllerdi. şimdi de mart ayına ertelemişler.adli sicil araştırması yapacakmış meb. of of yaaaa. ben çok stres yapıyorum testlere bakıyorum zor ya. ne yapacam ben . direksiyonu hiç düşünemiyom. birde vir ay boşluk var sınva girmek için.bilgiler hepden silinmez inşallah.

Canım bende senin gibiydim korkmana gerek yok emin ol:))sadece 3 günlük calışmayla 85 85 90 aldım:))ve 3 günde sadce günde bir test çözdüm.2012,2011,2010 bu senelerden 1er tane test çözdüm ve geçtim.soruların çoğu aynı zaten korkma canım.

teşekkür ederim cnm bende direksiyondan korkuyorum arabamız olmadığı için çalışma fırsatım yok direksiyon derslerinde öğrendiklerimle gireceğim.hocanın her hareketini takip ettim.inşallah geçeceğiz.sen nasılsın araba kullanabiliyor musun ?

Sağım solum hiç belli olmuyor canım benim.. Bugüne kadar hiç stop ettirmemiştim ama bugün 2 kere ettirdim. Gün yaklaştıkça stres yaptığım için mi böyle oluyor bilmiyorum ama sanki ilerlemem gerekirken geriliyormuşum gibi geldi bana bugün.

Kızlar Bildiğiniz Gibi Normalde 120 soru soruyolardı..

Ama 2013 'ten itibaren soru sayısını 60 'a Düşürmüşler. Ve Sınav süreside 75 Dakikaya Düşmüş.

Hala İnanamıyorum. :KK9::KK9: Sınava Giremedimm sınavım 2013 'e ertelendi ve soru sayısı 60'a düştü. Gerçekten herşeyde Bir hayır var.

Bencee Çook Çook iyi Oldu. 120 soru ÇOOOK FAZLAYDI. :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bu Arada 2013 Yılının Sınav Tarihleride Belli Oldu. İşte 2013 Yılının Sınav tarihleri :

-02 Şubat 2013 Cumartesi
-16 Mart 2013 Cumartesi
-13 Nisan 2013 Cumartesi
-29 Haziran 2013 Cumartesi
-24 Ağustos 2013 Cumartesi
-02 Kasım 2013 Cumartesi
-14 Aralık 2013 Cumartesi

Milli eğitim bakanlığı 2013 Yılında yapacağı ehliyet sınav sonuçları için daha çabuk açıklanma tarihleri belirlemiş.2013 yılında yapılacak olan her sınav tarihinden itibaren 10 gün içeresinde 2013 ehliyet sınav sonuçları açıklanma tarihi belirtmektedir.:KK52::KK52::KK52:

Kızlar benim direksiyon sınavımda bu hafta değil öbür hafta cumartesi.allah yardım etsin herkese:)

1 günlük çalışmayla 90 üzerinde bütün puanlarım korkmana gerek yok.tabi çalışmak için çalışmanı tavsiye etmem çünkü işimize yarayacak bilgiler bunlar.ben dersleri de takip etmiştim.

1 günlük çalışmayla 90 üzerinde bütün puanlarım korkmana gerek yok.tabi çalışmak için çalışmanı tavsiye etmem çünkü işimize yarayacak bilgiler bunlar.ben dersleri de takip etmiştim.

dün ilk derse başladık bakalım hayırlısı. inşallah sınavlarda iyi geçer. bir ay boşluk varya bol bol test çözecem artık. inşallah geçerim. direksiyonu da çabuk öğrenirim inşallah hayırlısı diyom artık. burdan haberleşiriz. umarım herkesin sınavı iyi geçer.

dün ilk derse başladık bakalım hayırlısı. inşallah sınavlarda iyi geçer. bir ay boşluk varya bol bol test çözecem artık. inşallah geçerim. direksiyonu da çabuk öğrenirim inşallah hayırlısı diyom artık. burdan haberleşiriz. umarım herkesin sınavı iyi geçer.

Canım sınavımız tarihi belli oldu.

2 Şubat Cumartesi. Sınava Giriyoruz Bakalım. İnşallah tek seferde veririz:KK16::KK16:

Canım sınavımız tarihi belli oldu.

2 Şubat Cumartesi. Sınava Giriyoruz Bakalım. İnşallah tek seferde veririz:KK16::KK16:

inşallah canım allah yardımcınolsun bizimde 16 martta imiş dün hoca söyledi sende bana dua et olur mu. başarı haberini bekliyoz. gerçi sen yaparsın.

inşallah canım allah yardımcınolsun bizimde 16 martta imiş dün hoca söyledi sende bana dua et olur mu. başarı haberini bekliyoz. gerçi sen yaparsın.

Hmm Martta'mı Gireceksin sen ?? Anladım kuzum. Ben de 2 Şubatta giricem.

Gerçi Ben 15 ARALIK'ta giricektim. Ama Aksilikler Çıktı O yüzden sınavım ertelendi:KK47::KK47:

Bende inş alırım hemen:KK16::KK16:

kızlaar bende 15 ayazılı sınava girdim geçtim hepsini tek seferde verdim çok şükür:1 12 şubatta da direksiyon sınavım var ona gireceğimm:))

Kızlar direksiyon kursuna gidiyorum bugün son günüm hocam iyisin gecersin diyo:)inş öle olur sınavda stop ettirmem.

slm kızlar bende 2 subatta sınava gırcem.gercı ben 15 aralıktra gırmıstuım hıc kalmam dedıgım sınavdan yanı trafıkten kaldım.hepımıze bolsanslar

yazılı sınavları geçtim..

bu hafta direksiyon sınavım var. trafiğe çıkabiliyorum iyi kullanıyorum ama heyecenalıyım.

direksiyon sınavına girenler önerileriniz varsa bilmek isterim..
çok stres olmam inşallah

X