Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açıldıı hepsinden geçmişim çok şükür
sırada direksiyon
Allah utandırmasın
Tebrikler ..
Ay inşallah direksiyon da güzel geçer. Çok korkuyorum ben. Stres bastı şimdiden..
inşallah canım kolay geçer. ben daha kursa başlamadan kasıldım
kızlar benimde yarın ilk ders başlıyor. sınav şubatta olacak demişllerdi. şimdi de mart ayına ertelemişler.adli sicil araştırması yapacakmış meb. of of yaaaa. ben çok stres yapıyorum testlere bakıyorum zor ya. ne yapacam ben . direksiyonu hiç düşünemiyom. birde vir ay boşluk var sınva girmek için.bilgiler hepden silinmez inşallah.
teşekkür ederim cnm bende direksiyondan korkuyorum arabamız olmadığı için çalışma fırsatım yok direksiyon derslerinde öğrendiklerimle gireceğim.hocanın her hareketini takip ettim.inşallah geçeceğiz.sen nasılsın araba kullanabiliyor musun ?
kızlar benimde yarın ilk ders başlıyor. sınav şubatta olacak demişllerdi. şimdi de mart ayına ertelemişler.adli sicil araştırması yapacakmış meb. of of yaaaa. ben çok stres yapıyorum testlere bakıyorum zor ya. ne yapacam ben . direksiyonu hiç düşünemiyom. birde vir ay boşluk var sınva girmek için.bilgiler hepden silinmez inşallah.
1 günlük çalışmayla 90 üzerinde bütün puanlarım korkmana gerek yok.tabi çalışmak için çalışmanı tavsiye etmem çünkü işimize yarayacak bilgiler bunlar.ben dersleri de takip etmiştim.
dün ilk derse başladık bakalım hayırlısı. inşallah sınavlarda iyi geçer. bir ay boşluk varya bol bol test çözecem artık. inşallah geçerim. direksiyonu da çabuk öğrenirim inşallah hayırlısı diyom artık. burdan haberleşiriz. umarım herkesin sınavı iyi geçer.
Canım sınavımız tarihi belli oldu.
2 Şubat Cumartesi. Sınava Giriyoruz Bakalım. İnşallah tek seferde veririz
inşallah canım allah yardımcınolsun bizimde 16 martta imiş dün hoca söyledi sende bana dua et olur mu. başarı haberini bekliyoz. gerçi sen yaparsın.