bugun butun talıhsızlıkler benı buldu .ilk hatam sınyal vermeden kalktım ama tekletmedım kalkıs ıyıydı ama en fenası önumde gıden baska surucu kursuna gıden arac rampada yolun ortasında ıstop ettı ben de ona yakınddım benımde onumden 2 arac gelince onu sollayamadım ve araba ıstop ettı hem de 2 kez onumdekı aracı kım suruyorsa ınıp dovmek ıstedım yaa bosu bosuna moralım bozuldu sonra nasılsa kaldım dıye dusunerek viteste hata yaptım yoldan donusu ıyı yaptım ama geri geri giderken hata yaptım ustune ustluk yağmur yağıyordu anlayacagınız kaldım .Çok mükemmel sonucum da pazartesi açıklanacak
Kızlarr Bu İş Tamamdır. Çok İyi geçmişti zaten.
Aradım sonucumuda Öğrendim.
95 İle Geçmişim
Çook şükürAldım Artıkk Ehliyetimi
bugun butun talıhsızlıkler benı buldu .ilk hatam sınyal vermeden kalktım ama tekletmedım kalkıs ıyıydı ama en fenası önumde gıden baska surucu kursuna gıden arac rampada yolun ortasında ıstop ettı ben de ona yakınddım benımde onumden 2 arac gelince onu sollayamadım ve araba ıstop ettı hem de 2 kez onumdekı aracı kım suruyorsa ınıp dovmek ıstedım yaa bosu bosuna moralım bozuldu sonra nasılsa kaldım dıye dusunerek viteste hata yaptım yoldan donusu ıyı yaptım ama geri geri giderken hata yaptım ustune ustluk yağmur yağıyordu anlayacagınız kaldım .Çok mükemmel sonucum da pazartesi açıklanacak
Kızlarr Günaydınn Hepinizee
Mutlu,huzurlu Hafta sonları diliyorum.
Bugün eşim nöbetçiBende yalnız başıma takılıcamm off off:26::26:
Neyseki siz varsınızz
Ne Yapıyosunuzz bakalımm ??
beraayyyyyyyyy nasıl öğrencem ben arabayı ya. ilk günden bir sürü hata konstre olamıyom.
Canım İlk zamanlarda Oluyo Böyle aksilikler.
Kendine Güvenmen çok önemli. Ben Yaparım,Ben sürerim dersen gerçekten sürersin.
Devamlı Pratik yapman lazım. Arabayı düz şekilde sürmek çok kolay direksiyonu çevirme yeter.
Sen panik Olduğun İçin, ve kendine güvenmediğin için böyle oluyor.:26::26:
Sakin ol. Ve Hocanın söylediklerine uy. zamanla elinde,ayağında arabaya alışacaktır..
canım benim geçmiş olsun. ben ilk kez sürüş eğitimine gittim bugün benim hepsi kötüydü hoca aksi biraz hiçbişey yapamıyosun diyo. ben sürekli istop ettiriyom. dönüş yapamıyom vitese geçemedim .panikten sürekli gaza basıyorum debriyaja basmayı unutuyorum frene ani basıyorum nasıl düzelir bunlar. çok heycan ve panik var bende de. off bende kalırım kesin hele bu hocanın verdiği eğitimle.
canım sağolasın 75 ile geçmişim o kadar hataya rağmen çok şükür sen de bendensin sanırım panık yonunden o hataları ben de yaptım hem de sınavda önce sakinlik ve sınavda teklemeden kalkmak ve durdururken ani fren yapmamaya dikkat ediyorlar ben sadece bunları ıyı yapmıstım:))
canım sağolasın 75 ile geçmişim o kadar hataya rağmen çok şükür sen de bendensin sanırım panık yonunden o hataları ben de yaptım hem de sınavda önce sakinlik ve sınavda teklemeden kalkmak ve durdururken ani fren yapmamaya dikkat ediyorlar ben sadece bunları ıyı yapmıstım:))
ah canım 3 .gündeyim ve hala bir sürü hata yaptım. yok yapamıyorum nerde durcam nasıl fren yapcam unutuyorum. kavşaklarda dönerken yönümü şaşırıyom. trafiği kontrol edemiyom vs. o kadar çuvalladım ki. kazanamayacam ben. hoca yanımdayken bile sürmeyi beceremeyen bi insanım. bu kadar hata nasıl yapıyom anlaıyom. geçmişsin tebrik ederim. inşallah bende alırım.
Kızlarr Merhabaa Hepinizee
Ehliyetim Artık Tamamen Elimde
Ohh Be Bitti sonundaa
Rahat rahat trafiğe Çıkabiliyorumm
Darısı Diğer arkadaşlarımın Başınaa
sakinleşmek adına bol bol dua oku emin ol aynı anda o kadar şeye dikkat etmek cok zor. çok tecrübeli olanlar bile hata yapıyorken bizim hata yapmamız normal hem sınavda önemli olan aracı ıyı kaldırmak istop ettırmemek kavsağa yaklastığında dönüşten önce arabayı 1. vitese almayı unutma buna da bakıyorlar Allahın ıznıyle gecersin ben geçtiysem herkes geçer:))
Sınava Giren Arkadaşlarım sınavınız nasıl geçti bakalım ???
Bir ses Verin yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?