• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyete gec baslamak?

Bnde 23 yasindayim araba kullanmayi biliyorum ama dahs ne ehliyetm var nede dha kursa gidebildm maddi olarak durumumuzu duzeltince alirim ne olcakki gec olsun hic bisi olmaz gec derkn 29 yas gec bi yas deglki illa 18 de alcn diye bi kaidede yok nasilsa cnm bos ver kim ne derse desin

Oyle sinir Bozucu cocuklarim okula basladi anca nasip oldu

Y
Size denilen geç kaldın yorumları "iyi yapmışsın" anlamında bence. Çünkü "geç bile kaldın"ın anlamı odur. Örneğin belirli bir yaştan sonra okula başlayana söylenen "geç kaldın"la, ehliyet alması istenen, beklenen birine denilen "geç kaldın" aynı anlamda söylenmez. Siz biraz alıngansınız gibi geldi bana.

Yok hatta dedilrr butun kuzenlerin aldi bi sen kaldin

Istekliyim haftaya teorik sinava gidecegim insallah bol bol ogreniyorum ama bir kac gun ogrenmeyince unuttugumu fark ettim:)

Kendi araban var mı?
Varsa her akşam kontak çalıştır bir tur at eve gir. İnan 1 günde farkı göreceksin.
Araba elinin altında olmayınca öyle hissediyorsun malesef

Ayy aman millete kalsak 15 yasindaki halimize bir sey katmadan ölür gideriz.
Ben 18 yasinda aldim ama sansliydim, hem ilk kez arabamiz vardi hem de ailede herkes calisirken tek ben okudugum icin babam hemen gondermisti kursa. Benim disimda herkes +30 da ogrendi araba kullanmayi. Hepimiz de gayet iyi kullanıyoruz. Hepitopu bir araba kullanmak sonucta. Atla deve degil.
Atla deve kolay kiz bir vurus pusss demek yeterli hahahepua:KK70::KK70:

Ne varmış yaşında canım millet de konuşuyor iste laf olsun torba dolsun bende 30 yaşıma gireceğim ehliyetim yok çok almak istiyorum bi ara almaya hak kazandım gidip emniyete para yatırıp almadım eşim sağolsun şimdi de baştan başlıyacaz yine masraf ..

insanlar-hatta genelde erkekler arabaya çok meraklı olduğundan- 18 yaşında falan ehliyet alır ya o yüzden hani geç bile kalmışsın diye demişlerdir.benimde çevremdekiler reşit olduğumuz gibi ehliyete koşturdular.yani çoğunluk erkenden alıyor,alayım kenarda dursun bir gün lazım olur diye.yaşı falan tabi ki yok ama büyütülecek bir şey de değil kimisinin ihtiyacı olmaz,almaz.kimisinin trafik korkusu vardır,almaz.Bu çok göreceli bir şey.Hayırlı olsun ayrıca :)

Simdi 29 yasindayim ailem 1 saat uzakta 2 evladim var ikiside okula basladi ve ders aliyorum.27 28 olmustur simdi aileden biri diyince gec bile kaldin falan tamam gec kalmis olabilirim ama yapiyorum sonucta anca imkan oldu.:)) benim gibi gec alan varmi yada halen olmayan ?
35 yaşındayım.iki sene oldu ehliyetimi alalı.Esimin ısrarları sonucu gittim kursa.Ehliyetimi alır almaz başladım araba kullanmaya.Hic ara vermedim. Hiç sevmiyorum araba kullanmayı. Ama mecburiyetten kullanıyorum.Cocuğu okula götürüp getirmek için aldım zaten.Ama bazen diyorum keşke araba kullanmayı bilmeseydim eşim her işi üzerime yıkmış durumda.Sadece eşim bir iş kazası geçirmişti onu 10 gün boyunca pansumana götürüp getirince anladım ki bazen ise yarıyor bilmek.Tatile falan giderken yolun yarısını eşim yarısını ben gidiyoruz.Yani yasin kaç olursa olsun alabilirsin.Hicbirsey için geç kalmış sayılmazsın. Kaldı ki insan her yaşta yeni birşeyler öğrenebilir ve kendini geliştirebilir . Yeter ki yeniliğe ve değişikliğe açık olsun.

35 yaşındayım.iki sene oldu ehliyetimi alalı.Esimin ısrarları sonucu gittim kursa.Ehliyetimi alır almaz başladım araba kullanmaya.Hic ara vermedim. Hiç sevmiyorum araba kullanmayı. Ama mecburiyetten kullanıyorum.Cocuğu okula götürüp getirmek için aldım zaten.Ama bazen diyorum keşke araba kullanmayı bilmeseydim eşim her işi üzerime yıkmış durumda.Sadece eşim bir iş kazası geçirmişti onu 10 gün boyunca pansumana götürüp getirince anladım ki bazen ise yarıyor bilmek.Tatile falan giderken yolun yarısını eşim yarısını ben gidiyoruz.Yani yasin kaç olursa olsun alabilirsin.Hicbirsey için geç kalmış sayılmazsın. Kaldı ki insan her yaşta yeni birşeyler öğrenebilir ve kendini geliştirebilir . Yeter ki yeniliğe ve değişikliğe açık olsun.

Aynen ben cok surmek istiyorum ve insallah 1 seneye kalmaz alirim.sogukta okula yuruyoruz

Back
X