• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyete gec baslamak?

Ayy aman millete kalsak 15 yasindaki halimize bir sey katmadan ölür gideriz.
Ben 18 yasinda aldim ama sansliydim, hem ilk kez arabamiz vardi hem de ailede herkes calisirken tek ben okudugum icin babam hemen gondermisti kursa. Benim disimda herkes +30 da ogrendi araba kullanmayi. Hepimiz de gayet iyi kullanıyoruz. Hepitopu bir araba kullanmak sonucta. Atla deve degil.

Simdi 29 yasindayim ailem 1 saat uzakta 2 evladim var ikiside okula basladi ve ders aliyorum.27 28 olmustur simdi aileden biri diyince gec bile kaldin falan tamam gec kalmis olabilirim ama yapiyorum sonucta anca imkan oldu.:)) benim gibi gec alan varmi yada halen olmayan ?
30 yasında ehlıyet kursuna basladım şuan alalı 1 yıl gectı benımle basvuranların cogu 18 dı:))

Ben de 27im ..bi bebisim var ve hala almadim ehliyet. Biseyler biseyler cikti hep,kosusturmaca icindeydim falan.. en kisa zamanda almayi ben de istiyoruumm..

Araba kullanacak insan acilen alır. Yaşı küçük olabilir. Kullanmayacak ya da o zaman kadar kullanmamış,mecbur kalmamış insan da gerektiğinde alır. Bu kadar basit. Alıp kenarda bekletseniz ne olacaktı ki sanki..

Simdi 29 yasindayim ailem 1 saat uzakta 2 evladim var ikiside okula basladi ve ders aliyorum.27 28 olmustur simdi aileden biri diyince gec bile kaldin falan tamam gec kalmis olabilirim ama yapiyorum sonucta anca imkan oldu.:)) benim gibi gec alan varmi yada halen olmayan ?

Geç niye anlamadım? Ben de 29 yaşındayım henüz başvurmadım. Ama benim başka sebeplerim vardı.
Bende yazın gitmeyi düşünüyorum. Belki de doğurmadan önce alabilirim de :)

Benimde yaşım 29ve hala alamadım ehliyeti..kader kısmet..bı turlu para ayarlayamadim denklestiremedim napayım:(

Bende 26 yaşındayım almayi çok istedim ama okuldu oydu buydu olmadı.
Ve bazen geç kaldığım düşünüyorum. Buna sebep ne biliyo musun.
22 21 yaşında kızlar etrafımda araba kullanıyor ay geç kaldım diyorum.
Ama şunu da biliyorum ki araba sürmek o kadar kolay değil.
Adam gibi suremeyeceksek almayalim

Ben 17 yaşında ehliyet aldım. Yaşadığım yerde ehliyet için minimum yaş 16. Esas geç kalan benim. :D

Her ota da bi yaş sınırlaması koyan zihniyeti de anlamıyorum ne kadar beyinsizler yav. Takmayın siz gençsiniz de zaten. Elli-ellibeş yaşında amcalar-teyzeler gördüm kursta yahu ki çok normal. Elalem mi götürecek sizi her yere, bi ihtiyacınız olduğunda...

Yokta bu yasta almak nasip oluyor yani annemde hep der ailede bir sen kaldin senden kucuklerde alcak alsin dedim:)

2013 mart da aldım. Yaşım 30 du. Araba da aldım. Model de yükselttim. O günden beri aktif olarak araba kullanıyorum. Bekarken, Arızalarında sanayiye getir götür yaptım, birçok aksamını öğrendim. Çok sağlam makas atıyorum:) Gaza gelip yarışırsam genelde tokatlarım:)

böyle şeyleri takma kafana.

Yokta hepsinden ayni yorumu alinca yok baya gec kaldin gibi

yaparsın canım hiç merak etme.
pür dikkat ol kullanırken aklında başka hiç birşey olmasın yeter.
Kadınların kaza yapmalarının sebebi kafaları hep dolu olası bence ,erkeklerin bom boş olduğundan :):)
ben üniversite aldım ehliyet.
sözde 10 yıllık ehliyetim var ama 2 sene toplamda olmamıştır araba kullanalı
yaşla alakası yok yani :)

Istekliyim haftaya teorik sinava gidecegim insallah bol bol ogreniyorum ama bir kac gun ogrenmeyince unuttugumu fark ettim:)

33 yaşımda aldım. :KK14:
Bana göre de geç ama ben ertelediğim için. Sonra da şartlar el vermedi. Ehliyetim olsaydı kullanacağım bir araba alabilir miydim onu da hiç sanmıyorum zaten.
Al bak 7-8 ay önce aldım ama arabayı hala değiştiremedik kullanamıyorum. Sürüşü çok zor ve eski çünkü..
Bu sürede düzgün bir arabamız olsaydı şimdiye çok rahat kullanıyor olurdum.. Yani aldığımla kaldım..

Sen milletin lafına bakma. Eşim de biraz konuşacak oldu -ki onun yüzünden 2 sene oyalandım zaten- her seferinde artık karışmaması gerektiğini söyledim..
Ehliyeti alıp bol bol da pratik yaparsan gayet rahat kullanırsın..

Guzel suruyorum hep kendime soylemisimdir 30 dan once alirsin bakalim:))

Ayy aman millete kalsak 15 yasindaki halimize bir sey katmadan ölür gideriz.
Ben 18 yasinda aldim ama sansliydim, hem ilk kez arabamiz vardi hem de ailede herkes calisirken tek ben okudugum icin babam hemen gondermisti kursa. Benim disimda herkes +30 da ogrendi araba kullanmayi. Hepimiz de gayet iyi kullanıyoruz. Hepitopu bir araba kullanmak sonucta. Atla deve degil.

Yani neguzel basarilar diyeceklerine ayni gec bile kaldin vidividi

Bende 26 yaşındayım almayi çok istedim ama okuldu oydu buydu olmadı.
Ve bazen geç kaldığım düşünüyorum. Buna sebep ne biliyo musun.
22 21 yaşında kızlar etrafımda araba kullanıyor ay geç kaldım diyorum.
Ama şunu da biliyorum ki araba sürmek o kadar kolay değil.
Adam gibi suremeyeceksek almayalim

Yani hiz pek sevmem iyide suruyorum haha

24 yaşındayım kursa yeni başladım bana göre tam zamanı bu yaş daha erken alan da var geç alan da dilin kemiği yok ki :)

Back
X