• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyete gec baslamak?

Bnde 23 yasindayim araba kullanmayi biliyorum ama dahs ne ehliyetm var nede dha kursa gidebildm maddi olarak durumumuzu duzeltince alirim ne olcakki gec olsun hic bisi olmaz gec derkn 29 yas gec bi yas deglki illa 18 de alcn diye bi kaidede yok nasilsa cnm bos ver kim ne derse desin

Ben ehliyetimi yeni aldım hatta daha elime geçmedi. Ben 22 yaşindayim gittiğim kursta 45 yaşındandan büyükler bile vardi. Istemenin yaşı yok konuşanlar kendileri cesaret edemeyip kiskananlar boşver :)

Ben kursa giderken 60 yaşında teyze vardi niye gec isine yarayacaksa 90 yaşında da ogrensen gec degildir hic bir seyi .Etrafın ne dedigine bakmak yerine kullanmayi ogrenmeye bakin zira ehliyet alinca da şoför olunmuyor

Simdi 29 yasindayim ailem 1 saat uzakta 2 evladim var ikiside okula basladi ve ders aliyorum.27 28 olmustur simdi aileden biri diyince gec bile kaldin falan tamam gec kalmis olabilirim ama yapiyorum sonucta anca imkan oldu.:)) benim gibi gec alan varmi yada halen olmayan ?
Ben 18 de aldim ama daha yeni 45 yasinda kuzenim aldi. Herkes yapamaz edemez dedi. Kiz bir guzel ehliyetini aldi 15 ozel ders aldi, simdi heryere gidebiliyor Masallah girip cikmadigi sokak yok. Sizde cok guzel araba kullanacaksiniz, milletin laflarini duymamazliktan gelin.

Size denilen geç kaldın yorumları "iyi yapmışsın" anlamında bence. Çünkü "geç bile kaldın"ın anlamı odur. Örneğin belirli bir yaştan sonra okula başlayana söylenen "geç kaldın"la, ehliyet alması istenen, beklenen birine denilen "geç kaldın" aynı anlamda söylenmez. Siz biraz alıngansınız gibi geldi bana.

Simdi 29 yasindayim ailem 1 saat uzakta 2 evladim var ikiside okula basladi ve ders aliyorum.27 28 olmustur simdi aileden biri diyince gec bile kaldin falan tamam gec kalmis olabilirim ama yapiyorum sonucta anca imkan oldu.:)) benim gibi gec alan varmi yada halen olmayan ?
Halen olmayan ben 28 yaşındayım.
Geç kalmadım bence ama 18 yaşındaki gibi hevesli değilim artık ve korkuyorum kullanmaktan artık

Ehliyetimi 19 yaşımda aldım ama hayatımda ilk kez 27 yaşında 2 kez kullandım, sonra 32imde hoca tuttum, şimdi aktif kullanıyorum.

Yaştan ziyade duruma bakar. Araba alacak durumum yoktu o yüzden hiç düşünmedim . Aktif kullanmazsam zaten unuturum diye düşünüyordum . Şu an şükür araba alabilirim . Ehliyet sınavına giricem inşallah yaşım 28.

Araba kullanmak özgürlük, çocuk olduktan sonra daha bi anladım belki çocuklarla çok eziyet çektin arabayla daha rezil olmazdın demek istemişlerdir

Benim annem 40'larındayken aldı ehliyetini, gayet keyifli keyifli kullanıyor şuanda. Niye geç olsun ki, kullanacak bir araban olmadığında 18 yaşıma girdim ve hemen ehliyet almalıyım demenin hiçbir anlamı yok. Sürüş pratiği yapmadıkça eskiyor insanın sürüş becerileri çünkü.

Ne alaya yaa 18 yaşında da ehliyet alınır 45 yaşında da ... sen böyle herşeyi kafana takıosan oooo işin war

Ben ailemin zoruyla 19 yaşında aldim. Oha 14 yıl olmuş. Büyük şehirde yaşasam almazdım asla. Metrolar otobüsler vapurlar arabadan daha hizli. Burda otobus bile gecmiyor :(

Back
X