- 17 Ekim 2017
- 55
- 278
- 8
- 31
Bende öyle ya çok nankör bir dalIstekliyim haftaya teorik sinava gidecegim insallah bol bol ogreniyorum ama bir kac gun ogrenmeyince unuttugumu fark ettim:)
Ben 18 de aldim ama daha yeni 45 yasinda kuzenim aldi. Herkes yapamaz edemez dedi. Kiz bir guzel ehliyetini aldi 15 ozel ders aldi, simdi heryere gidebiliyor Masallah girip cikmadigi sokak yok. Sizde cok guzel araba kullanacaksiniz, milletin laflarini duymamazliktan gelin.Simdi 29 yasindayim ailem 1 saat uzakta 2 evladim var ikiside okula basladi ve ders aliyorum.27 28 olmustur simdi aileden biri diyince gec bile kaldin falan tamam gec kalmis olabilirim ama yapiyorum sonucta anca imkan oldu.:)) benim gibi gec alan varmi yada halen olmayan ?
Halen olmayan ben 28 yaşındayım.Simdi 29 yasindayim ailem 1 saat uzakta 2 evladim var ikiside okula basladi ve ders aliyorum.27 28 olmustur simdi aileden biri diyince gec bile kaldin falan tamam gec kalmis olabilirim ama yapiyorum sonucta anca imkan oldu.:)) benim gibi gec alan varmi yada halen olmayan ?
Ehliyetimi 19 yaşımda aldım ama hayatımda ilk kez 27 yaşında 2 kez kullandım, sonra 32imde hoca tuttum, şimdi aktif kullanıyorum.Simdi 29 yasindayim ailem 1 saat uzakta 2 evladim var ikiside okula basladi ve ders aliyorum.27 28 olmustur simdi aileden biri diyince gec bile kaldin falan tamam gec kalmis olabilirim ama yapiyorum sonucta anca imkan oldu.:)) benim gibi gec alan varmi yada halen olmayan ?
Şaka mıÇok sağlam makas atıyorum:) Gaza gelip yarışırsam genelde tokatlarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?