• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyete gec baslamak?

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
Simdi 29 yasindayim ailem 1 saat uzakta 2 evladim var ikiside okula basladi ve ders aliyorum.27 28 olmustur simdi aileden biri diyince gec bile kaldin falan tamam gec kalmis olabilirim ama yapiyorum sonucta anca imkan oldu.:)) benim gibi gec alan varmi yada halen olmayan ?

Ehliyet almanin yasi oldugunu bilmiyordum.
Sadece 18 den büyük olman gerekiyor :D

Ben koşa koşa gidip almıştım 2008 de. Ama niyetin önemli almak istiyorsan yaşın önemi yok kimin ne dediği önemli değil. Şartlar müsait olmasa bende alamazdım hala bekliyor olurdum herhalde.

Bilmem 18 alman gerekiyor galiba kimine gore hicte onemi yok gec olsun guc olmasin

Her ota da bi yaş sınırlaması koyan zihniyeti de anlamıyorum ne kadar beyinsizler yav. Takmayın siz gençsiniz de zaten. Elli-ellibeş yaşında amcalar-teyzeler gördüm kursta yahu ki çok normal. Elalem mi götürecek sizi her yere, bi ihtiyacınız olduğunda...

Simdi 29 yasindayim ailem 1 saat uzakta 2 evladim var ikiside okula basladi ve ders aliyorum.27 28 olmustur simdi aileden biri diyince gec bile kaldin falan tamam gec kalmis olabilirim ama yapiyorum sonucta anca imkan oldu.:)) benim gibi gec alan varmi yada halen olmayan ?
2013 mart da aldım. Yaşım 30 du. Araba da aldım. Model de yükselttim. O günden beri aktif olarak araba kullanıyorum. Bekarken, Arızalarında sanayiye getir götür yaptım, birçok aksamını öğrendim. Çok sağlam makas atıyorum:) Gaza gelip yarışırsam genelde tokatlarım:)

böyle şeyleri takma kafana.

yaparsın canım hiç merak etme.
pür dikkat ol kullanırken aklında başka hiç birşey olmasın yeter.
Kadınların kaza yapmalarının sebebi kafaları hep dolu olası bence ,erkeklerin bom boş olduğundan :):)
ben üniversite aldım ehliyet.
sözde 10 yıllık ehliyetim var ama 2 sene toplamda olmamıştır araba kullanalı
yaşla alakası yok yani :)

33 yaşımda aldım. :KK14:
Bana göre de geç ama ben ertelediğim için. Sonra da şartlar el vermedi. Ehliyetim olsaydı kullanacağım bir araba alabilir miydim onu da hiç sanmıyorum zaten.
Al bak 7-8 ay önce aldım ama arabayı hala değiştiremedik kullanamıyorum. Sürüşü çok zor ve eski çünkü..
Bu sürede düzgün bir arabamız olsaydı şimdiye çok rahat kullanıyor olurdum.. Yani aldığımla kaldım..

Sen milletin lafına bakma. Eşim de biraz konuşacak oldu -ki onun yüzünden 2 sene oyalandım zaten- her seferinde artık karışmaması gerektiğini söyledim..
Ehliyeti alıp bol bol da pratik yaparsan gayet rahat kullanırsın..

Back
X