Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem 18 alman gerekiyor galiba kimine gore hicte onemi yok gec olsun guc olmasinNeye göre geç? Ben 35 yaşımda aldım...
Sadece 18 den büyük olman gerekiyorEhliyet almanin yasi oldugunu bilmiyordum.
36 yaşımı bitirmek üzereyim hala yokBilmem 18 alman gerekiyor galiba kimine gore hicte onemi yok gec olsun guc olmasin
Bilmem 18 alman gerekiyor galiba kimine gore hicte onemi yok gec olsun guc olmasin
HahahahBaşlığı görünce refleks zayıflamış,60 yaş üzeri sandım :)
2013 mart da aldım. Yaşım 30 du. Araba da aldım. Model de yükselttim. O günden beri aktif olarak araba kullanıyorum. Bekarken, Arızalarında sanayiye getir götür yaptım, birçok aksamını öğrendim. Çok sağlam makas atıyorum:) Gaza gelip yarışırsam genelde tokatlarım:)Simdi 29 yasindayim ailem 1 saat uzakta 2 evladim var ikiside okula basladi ve ders aliyorum.27 28 olmustur simdi aileden biri diyince gec bile kaldin falan tamam gec kalmis olabilirim ama yapiyorum sonucta anca imkan oldu.:)) benim gibi gec alan varmi yada halen olmayan ?
Simdi 29 yasindayim ailem 1 saat uzakta 2 evladim var ikiside okula basladi ve ders aliyorum.27 28 olmustur simdi aileden biri diyince gec bile kaldin falan tamam gec kalmis olabilirim ama yapiyorum sonucta anca imkan oldu.:)) benim gibi gec alan varmi yada halen olmayan ?
Al benden de o kadar ben de sendenim36 yaşımı bitirmek üzereyim hala yok
neden derseniz 1. cesaretim yok 2. araba yok
olduğu zaman bir cesaret almayı düşünüyorum ama