- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Sonucu soylemediler mi.
Yok cnm sonucu orda solemiyolar.arayip yada msj atiolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucu soylemediler mi.
Eskiden aksama belli oluyordu belkide belli olmuştur çoktan inşallah gecmissinizdir.Yok cnm sonucu orda solemiyolar.arayip yada msj atiolar
Sanirim gectim cnm
Herseyi yaptim eksiksiz.
Ama sozlu olarak bisi demediler.hocam superdin dedi.komisyon bisi demio zaten.gectigime inaniyorum.cunku ne stop ettirdim ne sinyalleri unuttum yani gorev tamamins.sen girdinmi gricekmisin cnm?
Eskiden aksama belli oluyordu belkide belli olmuştur çoktan inşallah gecmissinizdir.
Hadi gozun aydin, iyi haber verin bize
.Saol cnm benim.eksik olma.sende varmi ehliyet?
Inşallah artık zorlaştı sınav.Eskiden bu kadar zor değildi annem yıllar önce aldı ama ben cesaret edemiyorum aşırı derecede panik.heyecan var :)Aynen cnm belkide bellidir.ama ole olsa hoca soylerdi bana.beklicez bakalim.gectigimi dusunuyorum hayirlisiyla.
Saol cnm benim.eksik olma.sende varmi ehliyet?
Ben de ocakta aldim, ayni donem ogrencisiyiz galiba, dosyam hazir, emniyete verecem haftaya
Senin ikinci hakkin miydi?
Inşallah artık zorlaştı sınav.Eskiden bu kadar zor değildi annem yıllar önce aldı ama ben cesaret edemiyorum aşırı derecede panik.heyecan var :)
Ben de ekimde yazıldım. 12 Aralıkta yazılıya girdim, 9 Ocakta da direksiyon sınavına. Bizim burda iki haftadır ilk sınavda geçemeyenler ikinci haklarını kullandılar da ondan sordumBen kursa eylulde yazildim cnm.sen kac ocakta girdin direksiyon sinavina anlamadim?yok benim ilk hakkim bu.12 aralikta yaziliya girdim 30 ocakta ilk direksiyon sinavi iste
Ben de ekimde yazıldım. 12 Aralıkta yazılıya girdim, 9 Ocakta da direksiyon sınavına. Bizim burda iki haftadır ilk sınavda geçemeyenler ikinci haklarını kullandılar da ondan sordum
Hayırlısı olsun. Merak ettim bende sonucu soracaktım ki.mesajınızı gördümKızlarr bende gectimmmm :) Geçenlere de hayırlı olsun kalanlara da Allah yardımcı olsun sınav stresi çok fena
ılk seferde arka arkaya 1 kerede parkt etme zorunlulugu var mı cnm yakızlar selamm bende gectım dıreksıyon sınavını yuppiiii :) hemde ılk seferde
ılk seferde arka arkaya 1 kerede parkt etme zorunlulugu var mı cnm ya