- 6 Temmuz 2023
- 4.539
- 15.077
Seni çok iyi anlıyorum travmalarım tetiklendi resmen o kadar zor aldım ki ehliyeti hala sürücü arabası görünce yüzüm düşerBütün psikolojim bozuldu ilkinde park yaparken kaldım bu defada herseyı yaptım parkları bıtırdım sınavın yarısıda bıttı hatta ışıklarda yeşil yanıyordu yaklaştım haala yeşil yanıyor. 10 metre kala baktım daha yeşil basıp geceyım dedım duramaZdım tam geçerken sarı yandı gecmıs oldum kırmızı ben geçince yandı yanı yanmıştır ben o esnada tam sarıda gecmıs oldum komisyon olmaz çek sağa dedi. Bende ama yeşil yandı hep dıye bır sürü dil döktüm tam sarı ben geçerken levhanın yanından o zaman yandı dedım. Komısyonda hocaya siz sarı da gecın mı diyosunuz dedı. Yavaşlasaydın dedı. Moralim çok bozuk herkes şöför olamaz bence bıdaha sınava girmek istemiyorum ama o kadar para verdim. Sınav anında heycanlanıyorum eğitim çok iyidı hatta hocam degıstı ilk kaldıgımda gelen hocam ee sen nasıl kaldın iyi kullanıyosun dedı. Her kalmadan 2500 ödüyorum bide ya.
Ay canım saol ınsss2 kere kaldım
Ekstra para verdim
Ayrıca özel ders de aldım
2 camii gezdim dua ettim, hayır yaptım
Ama geçtim
Canınızı sıkmayın, korkunç günlerdi biliyorum ama geçiyor. Siz geçiyorsunuz. Ben de park etmişken komisyon başkan yardımcısı resmen bile isteye hata yaptırdı(komisyon başkanı meslektaşım diye yardımcı olmak istedi diye muhtemelen sinirlendi)
Ama 3.de ehliyeti aldım, oluur sıkmayın canınızı
Bugün okuduğum en ilginç şey bu galibaYeminle en buyuk korkularimdan biri. Elime direksiyon sapı değmemiş biri olarak ota boka sınavda bırakırlar beni.
Hala arkada araba var mı diye dikiz yerine kafamı camdan çıkarıp bakıyorum bir de. Of valla girmicem ben
İnşallah söz geçersiniz
Kafayı çıkarıp arkaya mı bakmak nasıl yaniYeminle en buyuk korkularimdan biri. Elime direksiyon sapı değmemiş biri olarak ota boka sınavda bırakırlar beni.
Hala arkada araba var mı diye dikiz yerine kafamı camdan çıkarıp bakıyorum bir de. Of valla girmicem ben
İnşallah söz geçersiniz
Panik atak ile ne alakası var ben de panik ataklıyım kullanıyorum trafiğe ve arabaya iyice alıştığınızda o kadar panik olmuyorsunuz.Yapamayacagım bence ben panik oluyorum elimde sende panik atak var sen panikliyon dedı ama öyle panık atak yok bıraz heycanlandım hemen öyle dıyolar bana sende panık atak var derler
Bende kalmıştım ilkinde yanımdaki kurs hocası yüzünden itiraz edilebiliyormus deneyin istersenizİnsafsız davrandı istese uyarı gıbı konuşurdu bak hadı kırmızıda geçme yok tm de
Zaten bende ondan kötü oldum okadar dil döktüm orda ben ısıklara dikkat ediyorum yeşil son ana kadar yandı tam ben geçerken sarı oldu dedım yavaşlasaydın dedi zaten yavaştım dedım kırmızıda gecmedımkı.. İlle olmaz dedı. Hakkıma gırdınız dedım baya konuştum kurs hocamdan orda onların yanında onları haklı buldu sus bari demı. O daha kötüsünü dedı kırmızıda gecmıs olsun dedı ne kırmızısı dedım adamlar da sarı dıyo zaten. Kaldıkı o kadar net ki herşey tam trafık lambasının önünden arabanın burnunu soktum yanı yarısı girdi sarı yandı gectım kırmızı artık arkadakiler görmüştür insan bundan bırakırmı ya bari uyarı ver puan kır. Hayır kırmızı yansa direk geçsem tamam. Zaten bütün parkları yapmısım sinyaller tamam 7 tanede trafık ısıkları gectım döner kavşak vs. Ha heycanıma verın yaaaa. Kurs hocama sınır oldum bari savun yada savunmuyorsan sus. Resmen yalvardım komisyona ne olursunuz ya insan stres oluyo zaten dedım olmaz dedıSaçma sapan sebepten bırakıyorlar geçerken sarı yanarken nasıl aniden duralım yahu ani fren yapınca arkamızdaki çarpsın mı boşuna bırakmışlar sizi pes etmeyin.
Kuzum bende 3. de aldım. İki kez parkta kaldım. Yok çizgiye değdi in,yok dubaya değdi in. Banada hocalar hep sen çok güzel kullanıyorsun heyecan yapma diyolardı ama heyecanlık değil. 3. Sınavımda bende senin gibi tam yavaşlarken kırmızıdan yeni sarıya geçti. Komisyoncu baktı ben yavaşladım bas bas geç gidelim süre bitiyor dedi. Arkamdan gelen çocuk kırmızı da beklediği için süresi bitmiş ve ışıkta indirilmiş.Bütün psikolojim bozuldu ilkinde park yaparken kaldım bu defada herseyı yaptım parkları bıtırdım sınavın yarısıda bıttı hatta ışıklarda yeşil yanıyordu yaklaştım haala yeşil yanıyor. 10 metre kala baktım daha yeşil basıp geceyım dedım duramaZdım tam geçerken sarı yandı gecmıs oldum kırmızı ben geçince yandı yanı yanmıştır ben o esnada tam sarıda gecmıs oldum komisyon olmaz çek sağa dedi. Bende ama yeşil yandı hep dıye bır sürü dil döktüm tam sarı ben geçerken levhanın yanından o zaman yandı dedım. Komısyonda hocaya siz sarı da gecın mı diyosunuz dedı. Yavaşlasaydın dedı. Moralim çok bozuk herkes şöför olamaz bence bıdaha sınava girmek istemiyorum ama o kadar para verdim. Sınav anında heycanlanıyorum eğitim çok iyidı hatta hocam degıstı ilk kaldıgımda gelen hocam ee sen nasıl kaldın iyi kullanıyosun dedı. Her kalmadan 2500 ödüyorum bide ya.
Canım ya aynen banada aa nasıl gecemedın dıyen oldu yada suratı değişiyo eşim bıle sen panık ataksın dedı ki degılım heycan oluyo buna hemen panik atak dıyolar. Demek dosyan mı yandı komısyonlar istese gecırıyolar görmezden gelıyolar. İnan benımde hevesım kırıldı pişman oldum sınavda çok farklı oluyo insan.. Nerdeyse girmeyecektim bıda stresı yettı bitti yeminle. O kadar para verdim gırecegım. Sen 4. De nerde kaldın komısyon hıc yardımcı olmadımıya ben bir kere dosya yaktım
etrafımdaki iq su yüksek kişiler ilkte geçmişler
yok bebeler bile geçiyo yok şunda akıl yok hemen geçmiş cart curt diye diye bir daha da girmedim o sınavlara
artık düşünmüyorum da tüm hevesimi yerle bir ettiler
ehliyet sınavını duyunca bi geriliyorum
bir dahaki sınavda yavaş yavaş ilerleyin , adım adım yapın herşeyi , sakin olun yani ne denir bilemiyorum ço ksinir bozucu bir durum
Komisyon ne demek onu bile blmiyorum taaa yillar onceydi benmkiCanım ya aynen banada aa nasıl gecemedın dıyen oldu yada suratı değişiyo eşim bıle sen panık ataksın dedı ki degılım heycan oluyo buna hemen panik atak dıyolar. Demek dosyan mı yandı komısyonlar istese gecırıyolar görmezden gelıyolar. İnan benımde hevesım kırıldı pişman oldum sınavda çok farklı oluyo insan.. Nerdeyse girmeyecektim bıda stresı yettı bitti yeminle. O kadar para verdim gırecegım. Sen 4. De nerde kaldın komısyon hıc yardımcı olmadımı
Direksiyonda sınavdan gecıp gecmedıgıme karar verenlerKomisyon ne demek onu bile blmiyorum taaa yillar onceydi benmki
Bilmiyorum heyecan stres vsTrafigin genel akisindan haberin olmadan sürüyorsun demektir bu. O kavsakta senin yoluna dik gecen yolun trafigi durduysa hizi zaten azaltarak kontrollu geleceksin ki sarida durmaya hazirlanabilesin.