- 24 Şubat 2021
- 1.064
- 1.883
Hadi gözün aydın bol bol pratik yapGectım şükür yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydın bol bol pratik yapGectım şükür yaaaa
işyerindekiler ve biz iki ablası çalıştırdık araba kullanmayı biliyor aslın da ama aşırı panik yapıyorduKardesınız ekstra egıtım aldımı ucretlı yada calıstıran oldumu
Teşekkürler aynen öyle yapıyorum sen şehir içi her yere gidip geliyor musun artık ben kısa mesafe gidiyorum ama carsıya falan giremem mesela.Hadi gözün aydın bol bol pratik yap
İlk zamanlar çok korkuyordum iş çıkışı yaklaştıkça elim ayağım titrerdi araba süreceğim korkusuyla. Zamanla ohoo yol versinler diye beklerken artık yol ister hala geliyorsun sen yavaş gidenlere kızıyorsun falan :) herşeyin bir süreci var bir lokma ekmeği yutmak için çiğnemen gerekiyor öyle düşün ve zamana bırakTeşekkürler aynen öyle yapıyorum sen şehir içi her yere gidip geliyor musun artık ben kısa mesafe gidiyorum ama carsıya falan giremem mesela.
Ay hadi yaa inş bende böyle olurumİlk zamanlar çok korkuyordum iş çıkışı yaklaştıkça elim ayağım titrerdi araba süreceğim korkusuyla. Zamanla ohoo yol versinler diye beklerken artık yol ister hala geliyorsun sen yavaş gidenlere kızıyorsun falan :) herşeyin bir süreci var bir lokma ekmeği yutmak için çiğnemen gerekiyor öyle düşün ve zamana bırak
Gectım şükür saol tavsiyelerın için canımAy siz daha alamadiniz mi ehliyetinizi. Oss'de derecesi olan yegenim 6.da mi 7.de mi ne almisti, oluyor boyle seyler takilmayin.
Ehliyet kursunuzdan rica edin, direksiyon calistiginiz aracla sinava girin veya surekli farkli model arabayla calisin ki, ilk kaldiristaki farklari tolere edebilir hale gelin.
Dar u donus ve paralel parki ozellikle iyi calisin, durus kalkis, isiklar vs hepsini ezberleyin.
Esiniz sizi kendisi kullanırken guzergahinizda dolastirsin. Onun yanında otururken ayak antrenmani yapin, 4-5 tur sonra her kotu noktayi ezberler hata yapmazsiniz.
Terlik, babet ya da topukluyla sinava girmeyin.
Araba kullanmaya alistiginiz ayakkabi hangisiyse ayni ayakkabiyla gidin sinava, ben ciplak ayakla girmistim mesela. Hala da yazlari ciplak ayakla kullanirim, aracin tepkilerini hissetmeyi severim.
TebriklerGectım şükür saol tavsiyelerın için canım
Bundan sonra sadece kurs arabası ile çalışın.Ben pratik yapma ihtiyacı duydum bilmiyorum artık ıyımı kötümü. Ama yarın kurs arabasıyla çalışacagım sonra sınav.