- 23 Ocak 2016
- 32.416
- 48.696
Yalvarmaya değmez ki inan artık her şeye bırakıyorlar geçmek mucizeZaten bende ondan kötü oldum okadar dil döktüm orda ben ısıklara dikkat ediyorum yeşil son ana kadar yandı tam ben geçerken sarı oldu dedım yavaşlasaydın dedi zaten yavaştım dedım kırmızıda gecmedımkı.. İlle olmaz dedı. Hakkıma gırdınız dedım baya konuştum kurs hocamdan orda onların yanında onları haklı buldu sus bari demı. O daha kötüsünü dedı kırmızıda gecmıs olsun dedı ne kırmızısı dedım adamlar da sarı dıyo zaten. Kaldıkı o kadar net ki herşey tam trafık lambasının önünden arabanın burnunu soktum yanı yarısı girdi sarı yandı gectım kırmızı artık arkadakiler görmüştür insan bundan bırakırmı ya bari uyarı ver puan kır. Hayır kırmızı yansa direk geçsem tamam. Zaten bütün parkları yapmısım sinyaller tamam 7 tanede trafık ısıkları gectım döner kavşak vs. Ha heycanıma verın yaaaa. Kurs hocama sınır oldum bari savun yada savunmuyorsan sus. Resmen yalvardım komisyona ne olursunuz ya insan stres oluyo zaten dedım olmaz dedı
ben üçüncüde geçtim pes etmeyin yakmayın dosyanızıBütün psikolojim bozuldu ilkinde park yaparken kaldım bu defada herseyı yaptım parkları bıtırdım sınavın yarısıda bıttı hatta ışıklarda yeşil yanıyordu yaklaştım haala yeşil yanıyor. 10 metre kala baktım daha yeşil basıp geceyım dedım duramaZdım tam geçerken sarı yandı gecmıs oldum kırmızı ben geçince yandı yanı yanmıştır ben o esnada tam sarıda gecmıs oldum komisyon olmaz çek sağa dedi. Bende ama yeşil yandı hep dıye bır sürü dil döktüm tam sarı ben geçerken levhanın yanından o zaman yandı dedım. Komısyonda hocaya siz sarı da gecın mı diyosunuz dedı. Yavaşlasaydın dedı. Moralim çok bozuk herkes şöför olamaz bence bıdaha sınava girmek istemiyorum ama o kadar para verdim. Sınav anında heycanlanıyorum eğitim çok iyidı hatta hocam degıstı ilk kaldıgımda gelen hocam ee sen nasıl kaldın iyi kullanıyosun dedı. Her kalmadan 2500 ödüyorum bide ya.
Tekrar gir hemen, düşünme devam. Uk'de gecen 54. Denemede gecen adam haber oldu :) yılmayin böyle seylerde atla deve degil.Bilmiyorum heyecan stres vs
Kız bende dedım yeşil yandı son ana kadar dedım napcam ani fren mı yapcam dedım ayrıca inan bana çevremde o kadar duydum kı tolerans saglayanı. Bunlar haksızlık yaptı bana. Yakın arkadaşım anlattı sinyal den bı arkadası kalmıs ama komisyona aglamıs çocuğum var hastavs ne olur demıs onlarda gecırmısYalvarmaya değmez ki inan artık her şeye bırakıyorlar geçmek mucizeayrıca sarı ışıkta da geçiliyor yani o an nasıl ani fren yapıp duracak insan
Bende 3. De geçtim üstelik ilkinde komisyonun yanında stop ettirmiştim. 3.ye sakinleştirici alıp gittim. Öneririm de.Yapamayacagım bence ben panik oluyorum elimde sende panik atak var sen panikliyon dedı ama öyle panık atak yok bıraz heycanlandım hemen öyle dıyolar bana sende panık atak var derler
Sinyalden kalsan vallahi anlardımKız bende dedım yeşil yandı son ana kadar dedım napcam ani fren mı yapcam dedım ayrıca inan bana çevremde o kadar duydum kı tolerans saglayanı. Bunlar haksızlık yaptı bana. Yakın arkadaşım anlattı sinyal den bı arkadası kalmıs ama komisyona aglamıs çocuğum var hastavs ne olur demıs onlarda gecırmıs
Bende düşünüyorumda sakinleştirici dıderal miBende 3. De geçtim üstelik ilkinde komisyonun yanında stop ettirmiştim. 3.ye sakinleştirici alıp gittim. Öneririm de.
Canım bende onu anlamadım sınyalden hıc unuttugum olmadı öyle bır ezberlemısımkıSinyalden kalsan vallahi anlardım
Mukemmelliyetci bir tarafiniz var mı ? İlk de olmaz 5 de olur ne fark eder ki ? Moral bozmanın anlamı yok ki ?Bütün psikolojim bozuldu ilkinde park yaparken kaldım bu defada herseyı yaptım parkları bıtırdım sınavın yarısıda bıttı hatta ışıklarda yeşil yanıyordu yaklaştım haala yeşil yanıyor. 10 metre kala baktım daha yeşil basıp geceyım dedım duramaZdım tam geçerken sarı yandı gecmıs oldum kırmızı ben geçince yandı yanı yanmıştır ben o esnada tam sarıda gecmıs oldum komisyon olmaz çek sağa dedi. Bende ama yeşil yandı hep dıye bır sürü dil döktüm tam sarı ben geçerken levhanın yanından o zaman yandı dedım. Komısyonda hocaya siz sarı da gecın mı diyosunuz dedı. Yavaşlasaydın dedı. Moralim çok bozuk herkes şöför olamaz bence bıdaha sınava girmek istemiyorum ama o kadar para verdim. Sınav anında heycanlanıyorum eğitim çok iyidı hatta hocam degıstı ilk kaldıgımda gelen hocam ee sen nasıl kaldın iyi kullanıyosun dedı. Her kalmadan 2500 ödüyorum bide ya.
Para gıdıyoooMukemmelliyetci bir tarafiniz var mı ? İlk de olmaz 5 de olur ne fark eder ki ? Moral bozmanın anlamı yok ki ?
E gidecek zaten şuan ahlanip vahlanmak neye yarar ki ! Geçen sefer yaptığınız hataları yapmamaya özen gösterin.Para gıdıyooo
Tamam canımEşinle sınavdan önce her akşam sınav güzergahında çalış pratik yap yolu ezberle. Biz öyle yapmıştık. Kafamda her hamleyi oturtmuştum sınavda da hiç heyecan yapmadım sık sık sürünce araba kullanmak çok keyifli hale geliyor. Sınavdan kaldığım sürsci düşününce daha iyi anladım pratik olmayınca korku oluyor heyecana kapılıyorsun. 21 gün kuralını araştır istersen. 21 gün boyunca günde 5 dk bile olsa sürersen alışkanlığa dönüşüyor. İşe ilk gidip gelmeye başladığımda elim ayağım titriyordu tek başıma napıcam diye bir ay sonra çok spontan hale geldi açıyosun müziği mis gibi istediğin yere git. Özgürlük resmen. Pes etme ve al. Aldığın zaman kaçıncıda geçtiğinin bir önemi kalmıyor yeter ki üç beş dosya yakmamış ol
Bir kere sürücü koltuğuna oturdum onda da boş alanda 20 hızla dolastirdilar beni sevineyim diye. Yani trafiğe falan hiç çıkmadım içiniz rahat olsunBugün okuduğum en ilginç şey bu galiba
Neden arkaya bakma ihtiyacı duyuyorsun ki? Hele birde kafayı çıkarmak? Ya ayağın frenden veya gazdan kaçarsa öndeki veya sağ soldaki ne olacak?