Ehliyet sınavı ikinci defa kaldım

Yalvarmaya değmez ki inan artık her şeye bırakıyorlar geçmek mucize ayrıca sarı ışıkta da geçiliyor yani o an nasıl ani fren yapıp duracak insan

ben üçüncüde geçtim pes etmeyin yakmayın dosyanızı

Belirli bir hızınız varsa yani dursaniz tehlike yaratacak kadar hızlı iseniz bu yaptığınız sarı da geçmek bir toleranstir. Aslında yanlış değildir ama çok tehlikelidir tecrübe ister.
Sizin ehliyet kursu olduğu için üzüldüm açıkçası pes etmeyin yaparsınız ışıklara geldiğinizde tabiki yolları bilmek nerde ışıklar olduğunu bilmek önemli

Ben 2010 da aldım ehliyeti hiç böyle şeyler yoktu yok park et yok çizgiye bastin çamura yattin otomatik ayrı ehliyet Manuel ayrı ehliyet smdi bazen burayı okuyorum iyi mi kötü mü bilemiyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Yalvarmaya değmez ki inan artık her şeye bırakıyorlar geçmek mucize ayrıca sarı ışıkta da geçiliyor yani o an nasıl ani fren yapıp duracak insan
Kız bende dedım yeşil yandı son ana kadar dedım napcam ani fren mı yapcam dedım ayrıca inan bana çevremde o kadar duydum kı tolerans saglayanı. Bunlar haksızlık yaptı bana. Yakın arkadaşım anlattı sinyal den bı arkadası kalmıs ama komisyona aglamıs çocuğum var hastavs ne olur demıs onlarda gecırmıs

Yapamayacagım bence ben panik oluyorum elimde sende panik atak var sen panikliyon dedı ama öyle panık atak yok bıraz heycanlandım hemen öyle dıyolar bana sende panık atak var derler
Bende 3. De geçtim üstelik ilkinde komisyonun yanında stop ettirmiştim. 3.ye sakinleştirici alıp gittim. Öneririm de.

Sinyalden kalsan vallahi anlardım

Gece nöbetinden çıkıp gitmiştim sınava uykusuz ilkte almştm ehliyeti üzülme 4 hakkın var elbet geçersin başarılar diliyorumbol şans

Mukemmelliyetci bir tarafiniz var mı ? İlk de olmaz 5 de olur ne fark eder ki ? Moral bozmanın anlamı yok ki ?

Yeni ehliyet aldıktan sonra 1 sene yanında tecrübeli şöförle sürüceksin diye bi uygulama vardı bi ara, o hala var mı? Zaten onun amacı da böyle cevval olamama halini üzerinden atmak. Çok normal ilk etapta hızlı refleks olmaması. Hayati tehlike yaratmadığın sürece acemilik sayılcak şeylerden bırakmaya başladılar. Ben 10 sene önce aldım, çok çok daha kolaydı. Herkes zorlanıyor artık stres yapma, tek değilsin.

Eşinle sınavdan önce her akşam sınav güzergahında çalış pratik yap yolu ezberle. Biz öyle yapmıştık. Kafamda her hamleyi oturtmuştum sınavda da hiç heyecan yapmadım sık sık sürünce araba kullanmak çok keyifli hale geliyor. Sınavdan kaldığım sürsci düşününce daha iyi anladım pratik olmayınca korku oluyor heyecana kapılıyorsun. 21 gün kuralını araştır istersen. 21 gün boyunca günde 5 dk bile olsa sürersen alışkanlığa dönüşüyor. İşe ilk gidip gelmeye başladığımda elim ayağım titriyordu tek başıma napıcam diye bir ay sonra çok spontan hale geldi açıyosun müziği mis gibi istediğin yere git. Özgürlük resmen. Pes etme ve al. Aldığın zaman kaçıncıda geçtiğinin bir önemi kalmıyor yeter ki üç beş dosya yakmamış ol

Tamam canım

Bugün okuduğum en ilginç şey bu galiba
Neden arkaya bakma ihtiyacı duyuyorsun ki? Hele birde kafayı çıkarmak? Ya ayağın frenden veya gazdan kaçarsa öndeki veya sağ soldaki ne olacak?
Bir kere sürücü koltuğuna oturdum onda da boş alanda 20 hızla dolastirdilar beni sevineyim diye. Yani trafiğe falan hiç çıkmadım içiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…