- Konu Sahibi honeysuckle
-
Ek olarak ders alın durumunuz vaktiniz varsa,Merhaba arkadaşlar
Belki sizde kızım gibi çok takıyorsun diyeceksiniz ama
Yaş 46 yeni fırsat doğdu gidip ehliyet alayım dedim kurs bana sormadan manüel giriş yapmış pandemi falan derken yazılı sınavı bi şekilde kazandım
Bu arada hiç araç bilgim yok direksiyon görmüşlüğüm var o kadar
Dersler başladı 4 gündür ders alıyorum dün tutulsun resmen bildiğimize unuttum iki gündür iyi gidiyordu kurstakilerim çoğu ya araç kullanmış ya sınava girmiş olmamış acemi değiller dün hoca bayağı moralimi bozdu resmen salak hissettim alamayacağım diye düşünmeye başladım bu normal mi yoksa bendemi sıkıntı var bilmiyorum gerçekten alamayacakmiyim
Nasıl ya, kimseyle böyle konuşmaya hakkı yok ki. Kursunuzla konuşun bu şekilde eğitim olmazDediğimi hemen yap diyorda ben daha ayaklarımı alistirmadimki dur diyince hemen dur diyo beğenmiyor kızıyor kızınca bildiğimi unutuyorum modum düşüyor dün diyo ki malın birine ders verdim sinyali öğrenemedi siz en azından bunu biliyosunuz
Hatanızı söylemesi gerek zaten onun işi o. Söylemezse sınavda eksi puan olarak dönecek ama mal vb kelimeler yakışıksız olmuş her ne kadar size söylemese de.Evet dediğini yapmam gerek bunun bilincindeyim dur dediğinde 1saniye geçse olmadi diyor ben debriyaj fren düşünürken o süre geçiyor panikten zaten
Siz oraya öğrenmek için gidiyosunuz zaten. Başkalarıyla değil kendi kendimizle ilişki kurun. Ayrıca hoca morelinizi bozuyosa kusura bakmasın ama kesinlikle iyi bir uyarıyı hak etmişMerhaba arkadaşlar
Belki sizde kızım gibi çok takıyorsun diyeceksiniz ama
Yaş 46 yeni fırsat doğdu gidip ehliyet alayım dedim kurs bana sormadan manüel giriş yapmış pandemi falan derken yazılı sınavı bi şekilde kazandım
Bu arada hiç araç bilgim yok direksiyon görmüşlüğüm var o kadar
Dersler başladı 4 gündür ders alıyorum dün tutulsun resmen bildiğimize unuttum iki gündür iyi gidiyordu kurstakilerim çoğu ya araç kullanmış ya sınava girmiş olmamış acemi değiller dün hoca bayağı moralimi bozdu resmen salak hissettim alamayacağım diye düşünmeye başladım bu normal mi yoksa bendemi sıkıntı var bilmiyorum gerçekten alamayacakmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?