• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet (direksiyon) sınavııııı

aslii9911

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
226
144
53
Kızlar kafayı yicem bir şeyi düzgün yapsam diğerini yapamıyorum sınav günü daha çok heyecanlanıcam kesin, dün de kendimi rezil ettim kaç kez istop etti sayamadım yani ama şimdiye kadar istop sorunum yoktu iyiydim napcam ya tavsiyeniz var mı

Rahat olmadan yapamazsin ben derslerde stop ediyordm sınav günü çok sevdiğim kuzenimin kanser olduğunu öğrendim kazanıp kazanmamak umrumda değildi öyle baştan salma kullandım arabayı ve hocalar çok beğendi çünkü heycan stres falan yoktu bana ders veren hocam müfettiş sana bayıldı dedi

Rahat olmadan yapamazsin ben derslerde stop ediyordm sınav günü çok sevdiğim kuzenimin kanser olduğunu öğrendim kazanıp kazanmamak umrumda değildi öyle baştan salma kullandım arabayı ve hocalar çok beğendi çünkü heycan stres falan yoktu bana ders veren hocam müfettiş sana bayıldı dedi
Aslında rahatım ama bilmiyorum çözemedim neden olmadığını.. çok geçmiş olsun bu arada

Back
X