ben eşim ve kardeşim birlikte girdik sınava ve gerçekten çıkmış sorulara çalışarak çok iyi puanlar aldık kardeşim sadece kitaba çalışmıştı motordan kaldı eşim motor : 100 trafik : 96 ilk yardım :93 aldı ben ilkyardım 100 trafik 88 motor 90 aldım 2011 yılından bu yıla kadar çıkan tüm soruları online olarak bilgisayarda cevaplayarak çalıştık tavsiyem çıkmış sorulara çalışmanız olur ve şimdide direksiyon sınavımız var pazar günü ona hazırlanıyoruz inşallah onuda atlatırsak baya kafamız rahatlayacak ehliyetimizi almış olcaz :) bu sabah 9 da dersimiz vardı eşim maaşallah gayet iyi kullanıyor,bende heyecan yapmadığım zamanlarda gerçekten iyi kullandığımı fark ettim umarım sınav sırasında heyecan yapmam ve geçerim :)
ben ailemle konuşup ağustostaki sınava gireceğim. Zaten daha sonra sistem değişiyor.
Otomatik vites ve manuel olarak girebiliyorsun. Eğer manuel kullanıcı isen otomatik kullandığında ceza yiyorsun. Yada tam tersi.
Ama ben bundan etkilenmeyeceğim. Bu yıl girersem.....
bende yeni kayıt oldum 29 haziran da sınav var
ama ben araba kullanamıyorumCook zor geldi cok heyecan yaptım araba feleğini şaşırdı debriyaj bütün olayı zorlaştırıyo :26:
Ilk denememde yapamadım normal mi ya
benden şöför olur mu
Hatta keşke kayıt olmasaydım bile dedim
kızlar... Bi kazayla oluşan araba sürme ehliyet alma korkumu bir ay önce geçirdiğmiz başka bi trafik kazasıyla sanırım yendim... Ve ehliyet kursuna başladım... 29 haziranda sınavımız var... Araba kullanmayı hiiiiiçççç bimiyorum... Derslere de inşallah kafam alır.. Biraz nato kafa nato mermer ama olsun inşallah başarırım... :) yaşda kemale erdi beacaba geç mi kaldım... Amaaaannnn boşverin ölüm olmadıktan sonra hiçbir şey için geç değil bende 44 yaşından sonra ehliyet sahibi olurum ne olmuş yani...
Hadi kızlar ablanıza destek .... Ablanıza destek tam destek :)
ehliyet almak için ilkokul mezunu olmak geçerlimi..ben ortaokul mezunuyum..kızlar trafik 88 -3 yanlışla...motor 95 - 1 yanlışla...ilkyardımda 93,33 yine 1 yanlışla... sanırım geçerim...inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?