malesef direksiyon sınavından kaldım kızlar
malesef diyorum çünkü
direksiyon derslerine gitme gereksinimi duymayacak kadar iyi araba kullanıyorum
sadece 1 kez gittim derse direksiyon hocası gelmene gerek yok 100 alırsın dedi
düşünün bugün sınav yerine eşimi arabayla ben götürdüm
lakin bugün benim sınava girdiğim arabadan tam 12 bayan arkadaşımla beraber sınavdan bırakıldım
ben de dahil olmak üzere herkes şokta 15 gün sonra 2. sınav var lütfen dua edin((((
kızlar yaaa direksiyon sınavı çok mu zor bana herkes geçersin çok basit falan dio buraya baktım kalan da baya var park falan yaptıranlar olmuş gözüm korktueyvahedigeldismiledaha dün bir bugün iki ne parkı
bi kere gözün korkar ve heyecan yaparsan en büyük puan olan 10 puanın gitti demektir
aslında kolay zor değil ama malesef dönem dönem bazı öğrenciler bırakılıyor ben de o gariban tayfanın içindeyim
sana verebileceğim en büyük tavsiye öncelikle heyecanlı olduğunu belli etme
sakin ol
koltuğunu ayarla emniyet kemerini tak
el frenini indirmeyi unutma orta ve yan aynalarını kontrol et kalkış yapmadan önce sinyalini vermeyi unutma
vitesi 1'e at bikaç sn sonra 2'ye atmayı ihjmal etme
yumuşak kalkış çok önemli
kavşakları dönerken yavaşla ve vitesi 1'e al
kavşaklarda dönüş yaparkende sinyali unutma
kavşağı döndükten sonra vitesi 2'ye al
park edeceğin zaman vitesi küçült sinyalini ver ve ehliyetini cepte bil:)))
en büyük puanlar direksiyon hakimiyeti ve heyecandan kırılıyor haberin olsun
Allah yardımcın olsun gözünde büyütme çok basit aslında park olayı basit korkma
normal gidip sağa çekip duruyorsun bu kadara.s.
çoook teşekkür ederim daha hiç pratiğim yok ondan gözümde büyüyor heralde direksiyon dersleriyle falan pekişirse rahatlarım inşallah daha yeni yazıldım kursa.sınavdan önce tekrar okuyacağım burayı inşallah alırm :Saruboceq:
bide bişey daha sorucam derse devamlı gitmeye gerek varmı motor dersi için falan,kitaptan halledilebilir mi,çıkmış sorular çıkıyomuş zaten yazılı sınavda?
kübracım arkadaşlar biliyor hiç kursa gitmedim
2 küçük çocuğum var ders de çalışamadım
sadece geçmiş senelerde çıkan soruları çözdüm
motordan93
ilk yardımdan90
trafikden 96 aldım:))
sende geçmiş senelerin sorularına çalış
tabi kitaba çalışman da iyi en azından ehliyetini alınca tarfikde sana yardımcı olacak bilgiler var
eğer imkanın varsa derslere de git vakit yok diyorsanda evde bol bol soru çöz gülüm :))
heeyyyyyt be süprizzzzz :dance: :sm_cool: afferim benim minik kuşuma Şeniz
araba kullanirken stresliydim sinavda cok cok rahattimm..4.vitese kadar taktim..bir yerde orada da sollama yaptigim icin mecburdum hizli gitmeye hocamdan uyari alinca hizdan 5 puan gitti 95 le gecmistim..komisyon cok memnun kalmisti,sohbet havasinda gecmisti sinavim:))kesinlikle rahat olun bu arti bir puan her anlamda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?